istraživanje otkrilo

Mislili ste da hrkanje najviše nervira vašeg partnera: Grešite! Ova vaša navika iritira do bola!

Zajednički život sa partnerom pun je lepih trenutaka, ali u svakodnevicu se uvek uvuku i neke stvari koje mogu malo da nas iznerviraju.

Ljubav i zavođenje
11:27h Autor:
Foto: profimedia

Muškarci i žene dva su različita sveta, pa ne čudi što jedni druge često malo iznerviramo nekim navikama i postupcima.

 

Zajednički život sa partnerom pun je lepih trenutaka, ali u svakodnevicu se uvek uvuku i neke stvari koje mogu malo da nas iznerviraju.

 

Zbog nekih muških navika i postupaka žene se često u neverici uhvate za glavu. To se pre svega odnosi na neurednost i "sitnice" poput ostavljanja prljavih čarapa po kući.


Neke nesvesne navike koje ne mogu da kontrolišu takođe nam idu na živce poput hrkanja, ali izgleda da to nije ono što najviše nervira lepši pol u spavaćoj sobi.

foto: profimedia


Jedno istraživanje sprovedeno na više od 1000 ispitanika pokazalo je da je hrkanje nadmašuje krađa pokrivača.

 

Ispitanici su morali da ocenjuju razne scenarije iz spavaće sobe i na prvo mesto liste najiritantnijih zauzima uzimanje pokrivača na svoju stranu kreveta.

 

Hrkanje se našlo na drugom mestu, a na trećem je neprestano vrpoljenje.

 

Zanimljivo je kako ista navika previše ne nervira muškarce - muškim ispitanicima najviše smeta kada žena jede u krevetu.

 

Isto istraživanje pokazalo je da su parovi s većim krevetom u principu srećniji, što je sasvim logično jer veći komfor prilikom spavanje pruža osećaj zadovoljstva i manje se opterećujemo drugim potencijalno iritantnim navikama.

foto: profimedia

Zanimljivo je i kako je 17 posto oženjenih ispitanika izjavilo kako nema ništa protiv toga da povremeno spava odvojeno od partnera jer se tako lakše odmori, a samo 8 posto oženjenih muškaraca delilo je isto mišljenje.

 

Istraživanje otkrilo kada je najbolji trenutak za začeće: Seksualni odnos u ovo vreme pravi veliku razliku!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...