Obratite pažnju

Vreme je za uzbunu: Ovi znaci nepogrešivo ukazuju da vas partner vara!

Ovi znakovi ga odaju

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Ako sumnjate na preljubu, nemojte odmah pretpostaviti da vas vara, ali oči držite širom otvorene i posmatrajte partnera neko vreme.

 

Evo nekoliko znakova da je možda zastranio i vodi dvostruki život.

 

Iznenadna potreba za privatnošću

 

Ukoliko stvari koje ste ranije otvoreno delili, iznenada postanu privatne, obratite pažnju, jer nešto se sigurno dešava. Vaš dragi je postavio posebnu privatnu šifru za kompjuter i uporno skriva račune od mobilnog telefona i kreditnih kartica. Ako pitate zašto se tako ponaša ili pokušate da dobijete informacije koje su pre bile poznate, reskirate da vas suprug ili dečko optuži za njuškanje ili kontrolisanje njegovog svakog koraka. Ovo je veliki razlog za sumnju.

 

Počeo je pomnije da bira garderobu i promenio je navike odevanja

 

Vreme je da se zapitate za koga se sređuje ako je iz sportskih pantalona i farmerki odjednom uskočio u odela i košulje. Iza njega ostaje oblak skupog parfema i to novog, kojeg mu niste vi kupili.

 

Spava s mobilnim telefonom pored uzglavlja

 

Odjednom se ne odvaja od svog Iphonea, a obavezno ga stavlja pored uzglavlja. Nosi ga sa sobom čak i u kupatilo. Može ići toliko daleko pa će ga isključiti kada ste zajedno, uz izgovor da ne želi da vas iko ometa.

 

Promenio je sve lozinke

 

Iako ste imali pristup njegovom mejlu, jer je lozinka bila zapamćena na zajedničkom računaru, shvatili ste da je nedavno promenio sve lozinke. Uzbuna.

 

Dečko me prevario, a onda sam spavala sa njegovim ocem: Uradila sam to da bih mu se osvetila, a sad prolazim pravi pakao!

foto: Shutterstock

Promenio je kreditnu karticu

 

Moguće da skupocene poklone kupljene onlajn šalje na drugu adresu.

 

Čudno ponašanje

 

Vaš suprug ili dečko jednostavno nije tamo gde je rekao da će biti, a za dugo zadržavanje van kuće nema nikakvo objašnjenje. Novac se troši, a vi ne znate na šta tačno i pronalazite gomilu računa za stvari koje niste ni videli- sve to ukazuje na prevaru.

 

Postao je osoran i prigovara vam

 

Iniciranje svađe, prigovaranje, zajedljivi komentari. Možda priprema teren da bi krivicu prebacio na vas i rekao da se uvek svađate.

 

Predlaže vam odvojene godišnje odmore

 

To je očiti znak da želi da vas udalji od sebe i da pravi prostor za nekog drugog.

 

Odbija seks

 

I to, naravno, može biti znak. Ne mora vas doslovce odbijati, ali više od vas ne traži seks i odgovara mu kad ni vi ne preduzimate inicijativu iako vas je pre uvek nagovarao na akciju.

 

Vaša intuicija

 

Vaša intuicija je najčešće jedan od najboljih pokazatelja da nešto nije u redu. Ako sumnjate da vas partner vara, sprovedite malu istragu i zatim razgovarajte s njim o informacijama koje ste prikupili.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...