Očajnički potez

Dečko me prevario, a onda sam spavala sa njegovim ocem: Uradila sam to da bih mu se osvetila, a sad prolazim pravi pakao!

Očajnički potez koji joj je napravio pakao od života

Ljubav i zavođenje
21:41h Autor:
Foto: Shutterstock

Nakon što ju je dečko prevario, ova anonimna devojka je odlučila da mu se osveti. Da zlo bude veće, prevarila ga je sa njegovim ocem i onda je krenuo pakao.

 

Naime, ova anonimna devojka spavala je sa ocem svog dečka koji je sada ucenjuje. Potpuno očajna iznela je svoj problem u kolumni nedeljnika "The Sun" očekivajući da je neko posavetuje.

 

Ovo je njena ispovest:

 

"To je bila najgora odluka u mom životu i sad mi preti da će reći mom dečku ako opet ne spavam s njim. Pre dva meseca dečko me za 22. rođendan odveo u prelepi restoran. On ima 23 godine. Posle toga smo otišli kod njega na malo rođendanskog seksa koji je bio fantastičan. Sledeće jutro sam doživjela šok. Rekao mi je da ima nešto da mi kaže. Bila sam zaprepašćena kad mi je priznao da se viđa s još dve žene i da s njima ima odnose. Rekao mi je da mu je žao i da je shvatio da sam ja ona s kojom želi da bude. To je bio i razlog zašto mi je priznao druge veze. Hteo je novi početak. Ne da sam bila ljuta, nego sam pobesnila. Rekla sam mu da mi pozove taksi i otišla sam iz stana. Ceo dan me je zvao i slao poruke, ali ja sam ga ignorisala. To veče sam nazvala njegovog tatu i pitala ga je li za piće. Bio je iznenađen, ali je pristao. On ima 43 godine, ali izgleda mnogo mlađe. On i mama od mog dečka su razvedeni godinama", pisala je ova devojka koja se ubrzo našla sa dečkovim ocem.

 

Istinita i potresna priča Beograđanke: 4 godine sam bila robinja u haremu, a kada sam videla ko mi je Gospodar, skamenila sam se!

foto: Shutterstock

Ona je priznala šta je njegov sin uradio, na šta je tata strasno poljubio. Pitao ju je da li bi htela da ode kod njega i ona je pristala.

 

"Nabacivao mi se. Rekao mi je da je znao da je samo pitanje vremena kad ću shvatiti da želim njega, a ne njegovog sina. Posle toga mi se i nije baš sviđao, ali sam pristala na seks. Bila sam na ivici suza i nisam mogla da dočekam da pobegnem iz stana. Te iste večeri sam se pomirila s dečkom. Iako zna da smo ponovo zajedno, njegov tata mi stalno šalje poruke i traži da se ponovo nađemo. U zadnjoj poruci mi je čak i pretio. Napisao je da će sve reći svom sinu ako ne pristanem na seks", napisala je ova devojka koja posle svega želi da nastavi sa svojim izabranikom.

 

Šta biste joj vi posavetovali?

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...