Ispovest udovice

Nakon suprugove smrti spetljala sam se maminim dečkom: On je brat moga muža, veza nam je tajna, ali je dobar u duši!

Mislim da ga volim i ne želim da ostanem sama, ali ne da želim da povredim mamu ili ćerku, koja ga još uvek zove stricem

Ljubav i zavođenje 01.06.2018. - 13:52h Autor: net.hr
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ubrzo naskon suprugove smrti, mlada žena se zaljubila u majčinog dečka, s kojim održava tajnu vezu. Seks im je odličan i ona oseća da bi to moglo biti to, ali ni ne sluti u kakve se probleme uvalila. Osim što je puno stariji od nje, taj muškarac je u bliskom srodstvu sa njenim pokojnim suprugom. Očajna žena se obratila stručnjaku za odnose Dajdre Sanders na portalu The Sun, ali ova nije imala ništa lepo da joj kaže.

 

Draga Dajdre , zaljubila sam se u brata od strica svog pokojnog supruga i ne možemo da sklonimo ruke jedno s drugoga. Problem je u tome što on izlazi s mojom mamom poslednje dve godine. Imam 33 godine, a suprug mi je preminuo pre šest meseci. Bili smo stvoreni jedno za drugo i užasno mi nedostaje. Bili smo zajedno 14 godina i imamo 12-godišnju ćerku. Njegov brat je često dolazio kod nas i poznajem ga godinama.

 

Ona je bila studentkinja, a ja doktor, 15 godina stariji od nje: Nisam mogao da je se nagledam!

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Već tri meseca živi u laži

 

On ima 52 godine, ali jako se dobro drži. U duši je isto dobar, a i sam je bio u braku do pre tri godine. Žena ga je ostavila iz vedra neba. On nikad nije rekao zašto niti ga je ko pitao. Sledeća je vest bilo to da su se on i moja majka spetljali. Ona je udovica više od deset godina. Jedne večeri smo prijateljica i ja otišle na piće. Obično ne zalazim u pabove, a ni on. Međutim, baš je tada bio tamo. Razgovarali smo i super se zabavljali. Bio je to prvi put da sam se smejala nakon suprugove smrti.

 

Pozvao me da dođem kod njega veče posle. Jedno je vodilo drugome i sad smo zajedno već više od tri meseca. Seks nam je divan i on želi da javno otkrijemo našu vezu, jer ne voli da se skriva. Ne znam šta da radim. Mislim da ga volim i ne želim da ostanem sama, ali ne da želim da povredim mamu ili ćerku, koja ga još uvek zove stricem. Osećam se kao da živim u laži.

 

Dajdre odgovara:

 

Nalazite se u tajnosti, tako da, da, živiš u laži. To obično znači da se treba da se vratiš korak unazad i napraviš pauzu ili, u tvom slučaju, da uzmeš još vremena da preboliš supruga. Ta vaša veza mi se ne sviđa. Uopšte ne razmišljaš unapred. Ako je on toliko zagrejan za tebe, zašto se još uvek viđa s tvojom majkom? Kažeš da je dobar u duši, ali ja nisam stekla takav utisak. Kako neko može da vara majku sa ćerkom? Meni se čini da on samo koristi priliku i očigledno ne razmišlja šta je najbolje ni za jednu od vas.

 

Ti si ranjiva jer si nedavno ostala udovica. Razumem koliko je to bolno, kao i da ne želiš da budeš sama, ali na pogrešnom si putu. Ne dopusti mu da ti napravi probleme s mamom sad kad ti je najviše potrebna. Mogla bi se naći na udaru kritika cele porodice. Reci mu da je između vas gotovo, a majci kaži kako zaslužuje boljeg. Nadam se da će se on brzo povući. Daj sebi vremena i pronaći ćeš ljubav.

 

 

Ona je bila studentkinja, a ja doktor, 15 godina stariji od nje: Nisam mogao da je se nagledam!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...