Savršeni ste zajedno

Da li ste srodne duše? Ovih 5 stvari pokazuju da ne treba da se brinete, imate zajedničku budućnost!

Ako se pronađete u ovih 5 pokazatelja, to je to!

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Skoro svaka žena vrlo brzo pomisli da je u stabilnoj vezi i da će baš pored tog muškarca provesti ostatak života. Ipak, postoje odlični pokazatelji koji će vam otkriti da li je vaša veza apsolutno sigurna i da li delite vaše vreme sa srodnom dušom.

 

Uveseljavate jedno drugo sitnicama

 

Ovo ne moraju nužno da budu pokloni. Dovoljna je slatka porukica na jastuku ili pripremljen omiljeni doručak. Važno je da osetite da vaš partner misli na vas i da mu je stalo do vašeg veselja i dobrog raspoloženja na koje ovakve sitnice utiču.

 

Obožavate da budete u fizičkom dodiru s partnerom

 

Ovo vam se može učiniti kao nešto što se podrazumeva, ali to se ne odnosi isključivo na razmenu nežnosti nego i na najmanje dodire rukom ili prislanjanje ramena uz rame. Ako imate potrebu da držite partnera za ruku, naslanjate glavu na njegovo rame i ako vidite slične postupke i sa njegove strane, znači da ste puni iskrene ljubavi jedno prema drugome i da je vaša veza poprilično jaka i puna poverenja.

 

Ove rečenice nikako ne smete izgovoriti partneru: Možda ih niste ni svesni ali mogu dovesti do raskida!

foto: Profimedia

Imate zajedničke šale i gestikulacije

 

Humor je jedan od presudnih faktora za dobru i uspešnu vezu. Osobe koje dele smisao za humor dokazano imaju mnogo više šanse za dugu i sretnu vezu, nego oni koji se razilaze po tom pitanju. Ako imate zajedničke šale i ako primetite da poprimate neverbalni govor vašeg partnera, vaša veza je na odličnom putu.

 

Pokazujete zanimanje za interese vašeg partnera

 

Ovo je znak da vam je zaista stalo. Svi imamo neke hobije koji su nam omiljena razbibriga u slobodno vreme. Prirodno je i normalno da vašeg partnera ne zanimaju šminkanje i tretmani lepote koliko vas, ali malim gestom, na primer, kupovinom nekog proizvoda za koji ste mu nekada u priči spomenuli da vam je na listi želja, partner će vam pokazati da vas sluša i da mu je stalo do svega što je vama važno i što vas uveseljava.

 

Verujete u odanost

 

Važno je razgovarati i da se međusobno saslušate. Ako ste vi i vaša bolja polovina u nekoj ozbiljnijoj fazi veze, razgovor o budućnosti je neophodan, posebno ako vidite sebe s tom osobom na duge staze. Važno je da uskladite želje i dalje ciljeve, kako bi veza nastavila da teče harmonično, bez većih i pogubnih prepreka.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...