Odaje vas

Koju pozu najviše volite vi, a koju vaš partner? To mnogo otkriva o vašem karakteru, evo kako!

Poza koju birate odaje vaš karakter.

Ljubav i zavođenje 25.04.2018. - 11:08h Autor: superzena
Foto: Shutterstock

Važna vam je strast ili bliskost? Očni kontakt ili dodir meke kože? Svi vaši afiniteti u seksu govore dosta o vašem karakteru, a najviše vas odaje poza koju volite sa partnerom.

 

Misionarski položaj

 

Kod muškaraca ova poza sugeriše da vole da igraju na sigurno, ali i da bi mogli da budu samouvereniji. Ovu pozu vole oni koji vole intimnost. Ako ste žena i ovo vam je omiljena poza, verovatno ste u velikoj žurbi u životu i u seksu želite da se opustite.

 

Žena je na muškarcu

 

Obično je biraju žene koje vole da dominiraju. Vrlo su samouverene i vole moć. A to može ukazivati i na muškarca koji voli da bude podređen u seksu, ali i brižan i predan ispunjenju ženinih želja.

 

Oni su najveći švaleri i zavodnici u horoskopu: Naučite trikove na koje padaju i biće vaši!

foto: Profimedia

Doggy

 

Svi koji vole ovu pozu traže oduševljenje i uzbuđenje u životu. Dobro su upoznati sa svojom divljom stranom. Žene kojima je ovo najdraža poza najčešće imaju submisivnu ličnost, dok kod muškaraca ona može ukazivati bežanje od intimnosti.

 

Kašika

 

Bliskost i intimnost koju pruža ova poza otkriva duboke romantike koji s njom uspevaju da postignu i strast, ali i nežnost. Žene koje je obožavaju vole spor i senzualan seks, a i inače su u životu opuštene. Muškarci koji je vole su nežni, brižni i romantični.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...