Ričard Dalton

Progovorio frizer princeze Dajane: Bio je sa njom svakodnevno tokom 12 godina, a sada otkriva njenu najveću tajnu!

S Dajanom je bio svaki dan u periodu od 12 godina, a bio je i prvi koji je ošišao prinčeve Vilijama i Harija

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

Princeza Dajana ostala je upamćena kao princeza velikog srca, ali i kao jedna od žena s najboljim stilom 20. veka.

 

Njena frizura bila je jedna od popularnijih osamdesetih i devedesetih godina, a njen frizer otkrio je tajne koje stoje iza savršene kratke kose koju je nosila.

 

Princeza Dajana pred smrt otkrila jezive detalje svog venčanja: Zašto je u crkvi pogledom tražila ljubavnicu svog muža i zašto je pokušala samoubistvo

 

A post shared by @diana.4.ever on

Ričard Dalton s njom je radio od 1981. do 1993. godine. "Sve što sam radio s njenom kosom postala je vest za naslovne strane novina. Pre putovanja u Afriku tražila je da joj napravim novu frizuru, ali sve što bih smislio bilo je predrastično.

 

"Morali smo da budemo jako pažljivi. Skraćivao sam joj kosu po pet milimetara svakih nekoliko nedelja da se ne bi primetila velika razlika", rekao je Dalton.

 

Dalton je upoznao Dajanu kad je imao svega 17 godina. Postao je njen lični frizer na njen zahtev, jer je i njena sestra bila njegova klijentkinja.

 

Šta bi se desilo da je Dajana preživela udes: Neostvarena budućnost voljene princeze! (FOTO)

 

A post shared by Meghan 👑 (@meghansfairytale) on

S Dajanom je bio svaki dan u periodu od 12 godina, a bio je i prvi koji je ošišao prinčeve Vilijama i Harija. Dalton kaže da ne želi da otkriva sve što je prošao s Dajanom jer su to njihove tajne, ali tvrdi da je bila iskreno zaljubljena u princa Čarlsa.

 

"Uvek sam osećao kao da joj je neophodna zaštita. Mislim da nije bila spremna na sve što se događalo u toj porodici", rekao je Dalton.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...