Šokantna zajednica

Njemu 19, njoj 72, već 2 godine su u braku: Ona je divna ljubavnica, mlađe žene me nikada nisu privlačile! (VIDEO)

Geri kaže da je upravio bio završio nesrećnu vezu sa 77-godišnjom ženom i da se u Almedu, baku šestoro unučadi, zaljubio na prvi pogled

Ljubav i zavođenje 18.04.2018. - 12:16h Autor: 24sata.hr
Foto: Printscreen Youtube / Barcroft TV

Geri Hardvik (19) je upoznao Almedu (72) u piceriji i sada su muž i žena i otvoreno govore o svojoj vezi i seksu. Misle da njihova veza nije čudna iako je Geri mlađi od jednog Almedinog unuka.

 

U leto 2016. godine Almeda nije ni sanjala da će se zaljubiti u tinejdžera dok je otišla da jede u popularnom američkom lancu restorana. Nakon samo dve nedelje Geri je zaprosio Almedu.

foto: Printscreen Youtube / Barcroft TV

Geri kaže da je upravio bio završio nesrećnu vezu sa 77-godišnjom ženom i da se u Almedu, baku šestoro unučadi, zaljubio na prvi pogled.

 

Par živi u Tenesiju i kažu da su jako srećni.

 

Njoj 19, njemu 53: Njeni roditelji se protivili vezi, evo šta je ona uradila! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Barcroft TV

"Ako nekoga voliš, godine su samo broj. Sada sam već dve godine u braku sa svojom srodnom dušom. Znam da je on onaj s kojim želim da provedem ostatak života, čim sam ga pogledala u oči osetila sam ljubav", kaže Almeda.

foto: Printscreen Youtube / Barcroft TV

"Prvo što sam primetio kod Almede su njene predivne oči. Almeda ima predivan karakter, uvek je nasmejana, a hemija među nama je jaka. Imamo slične interese i hobije, a mlađe žene me nikada nisu privlačile. I kada sam imao 13, 14 godina, bile su mi privlačne starije žene. Rekao sam to svojoj baki koja me odgajala i malo se bojao njene reakcije, ali ona je to prihvatila", kaže Geri.

 

Imam 27 godina i seks samo sa matorcima: Podržavam svaku koja to želi da proba!

"Prvi put smo vodili ljubav u noći našeg venčanja. To je bilo neverovatno iskustvo, Almeda je divna ljubavnica", kaže Geri.

 

Ali neki ne prihvataju njihovu vezu, a među njima je i Almedin sin koji s majkom nije razgovarao otkako je srela Gerija.

 

Aron i Indijana Eliot, Almedini unuci takođe se teško nose s bakinim izborom, ali kažu da je bitno da ona bude srećna.

 

"Gerija sam samo jednom nazvao dedom i to kada sam bio pijan", kaže Aron, a piše Mirror.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...