Pazite se

Nije materijal za vezu: Ako muškarac radi ovo bežite što dalje od njega!

Bilo da je reč o hemiji ili trenutnim osećanjima koji su nadjačali um, može se reći da često muškarci imaju svoje male trikove kojima lakše odvode žene u krevet

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Kada žele da ostvare svoj cilj i zadovolje sebe, muškarci su u stanju da se služe svim mogućim tehnikama. Evo kakve manipulacije obično koriste…

 

Mnogim ženama se bar jednom desilo da završe u krevetu sa muškarcem sa kojim nije želela da ima seksualni odnos, ili je želela da malo pričeka.

 

Bilo da je reč o hemiji ili trenutnim osećanjima koji su nadjačali um, može se reći da često muškarci imaju svoje male trikove kojima lakše odvode žene u krevet.

 

U nastavku vam otkrivamo o kojim manipulacijama je reč.

 

Ekspert za ljubavne veze otkriva: Prepuštanje strastima na početku nije dobro za vezu!

foto: Shutterstock

Slatke reči

 

Muškarci tačno znaju što da kažu kako bi se žena osećala posebno, a jednom kad dobiju šta su želeli, često su lenji da glume da su bili iskreni.

 

Alkohol

 

Ne govorimo o predatorima koji opijaju žene i iskorišćavaju ih, govorimo o onima koji znaju da će žena uz malo alkohola postati opuštenija. I u pravu su.

 

Pričanje tužne priče

 

Muškarac koji odjednom otvara dušu i deluje neverovatno ranjivo najčešće ima skrivene namere. Nije to ništa loše, ali je prozirno.

 

Slušaju nas

 

Neki stvarno slušaju i stalo im je, ali mnogi to rade samo kako bi nas kasnije slušali kako stenjemo.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...