Da li se pronalazite?

Samo ovakva veza je zdrava, i trajaće celog života!

Ovih 6 znakova su verodostojan pokazatelj
Ljubav i zavođenje 04.07.2017. - 21:02h Autor: cosmopolitan.hr
Foto: Profimedia

Ako u svojoj vezi prepoznate sledećih 6 stvari, slobodno odahnite, vaša veza je savršena i verovatno će trajati ceo život!

 

1. Sve važne odluke donosite zajedno
Zajedno, jer ste vas dvoje zajedno nezaustavljivi. I ono što je bitno, delite ideale, želje i planove i od budućnosti oboje očekujete više manje isto.

 

2. Ne možete da zamislite da vam je u njegovom društvu dosadno
Većina vremena kojeg provodite zajedno je super zabavna, a izlasci su za vas dvoje samo zabava na novim mestima. Zasmejavate jedno drugo i sve i da ne radite ništa, uz njega vam ne može biti dosadno!

 

3. Trenutke u kojima niste zadovoljni vezom ne možete da zamislite
Nije da ama baš nikada nemate svojih sumnji, ali količina pozitivnog u vašoj vezi je tolika da sve loše jednostavno pada u drugi plan. Kad bolje razmislite, morate pošteno da razmislite šta je tačno uopšte loše u vašoj vezi.

 

Donald (99) i Vivijen (99) proslavili 80 godina braka: Ovo je njihov recept za ljubav i sreću!(FOTO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

4. Iskreno ga zanima sve kroz šta prolazite
Vaš dragi vas pita o tačno određenom događaju ili bilo čemu važnom što je znao da vas očekuje toga dana i to ne pita samo zašto što misli da mora da pita, nego zato što ga iskreno zanima sve što se događa u vašem životu.

 

5. Jedno drugom ste uteha
Kada nešto muči vašeg partnera snažno ga zagrlite, poljubite, utešite najbolje kako znate, a tek potom ga pitate šta ga muči. On vam ne mora ni reći da nešto nije u redu, već vi to i sami odmah primetite jer ga poznajete bolje od ikoga.

 

6. Volite jedno drugom da ulepšate dan kako god možete
Priređujete malena iznenađenja jedno drugom bez nekog posebnog povoda, jednostavno zato što se volite i što volite da vidite osmeh na njegovom licu, baš kao i on na vašem.

 

Veran i odan do kraja života: Jedini horoskopski znak koji vas nikad neće prevariti!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...