Ispovest

Spavam sa ženinom sestrom: Sad mi kaže da je trudna, u panici sam!

Nisam mogao da verujem svojoj sreći. Ponuđena mi je afera na tanjiru, a ja nisam morao ni da se trudim. Sad kaže da je trudna
Ljubav i zavođenje 28.06.2017. - 10:05h Autor: 24sata.hr
Foto: Ilustracija / Profimedia

Nakon što nije dobijao dovoljno pažnje od svoje supruge, ovaj 33-godišnji muškarac rado je prihvatio aferu koju mu je ponudila ženina sestra. Ali stvari su se zakomplikovale. Ona je trudna, a on ne zna šta da radi. Potražio je pomoć od Drage Dirdre, kolumnistkinje Sun-a. Prenosimo njegovo pismo i odgovor u celosti.

 

"Draga Dirdre,

 

Dobijam vrlo malo pažnje od svoje žene, pa sam započeo aferu s njenom sestrom. Sad je ona trudna i ja sam u panici.

 

Imam 33 godina, moja žena 32. Ona radi četiri dana nedeljno i brine se za kuću i našu šestogodišnju ćerku - uvek je zaposlena. Ja radim šta mogu oko kuće i pomažem oko deteta, ali šta god uradim nikad nije dovoljno. Šta god ja učinim, ona uradi posle mene "kako treba".

 

Svekar mi je dolazio svake noći u krevet: Bilo mi je svejedno kada je muž saznao!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Naš seksualni život vremenom se srozao. Nisam siguran da je ona ikad bila mnogo zainteresovana za seks. Njena sestra je šest godina mlađa i mogu da je opišem u najmanju ruku kao dinamičnu. Puna je života i s njom je uvek zabavno.

 

Ona takođe ima partnera, ali veza im je problematična. Jedne večeri sam došao kod njih da im pomognem oko vodoinstalacija. Dečko joj je bio negde napolju, pretpostavljam u pabu.

 

Došla je u kupatilo da vidi kako mi ide i stavila svoju ruku oko mog struka. Okrenuo sam se i nasmešio, a na moje iznenađenje, pomerila je ruku prema vrhu mojih pantalona. Mazili smo se i ljubili i potom smo se fantastično seksali u praznoj sobi. Rekla je da će to od sad biti "naša soba".

 

Nisam mogao da verujem svojoj sreći. Ponuđena mi je afera na tanjiru, a ja nisam morao ni da se trudim. 
Od tada smo se viđali kad god smo uspeli. Srećom, njen dečko je beskoristan u kućnim popravkama, a ja sam poprilično dobar pa joj je lako da pronađe izgovor da me pozove i to kad njega nema kod kuće.

 

Sad kaže da je trudna. Volim je, ali kako da napustim svoju ženu i dete? Osećam se kao u vatri između njih dve."

 

Zatražio razvod od supruge zbog ljubavnice: Potresna ispovest koja će vam otvoriti oči!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dirdre odgovara:

 

"Misliš li da je ostala trudna kako bi te prisilila da se venčaš s njom? Želi li sestrinog muža samo za sebe i kako bi ostavila manje impresivnog partnera?

 

Moraš dobro da razmisliš šta želiš od ovoga i gde želiš da budeš. Da li bi radije ostao sa svojom ženom i ćerkicom? Ako je tako, moraš da kažeš ženinoj sestri kako bi znala šta može da očekuje i kako bi odlučila o trudnoći.

 

Ako odluči da zadrži bebu, s tobom ili bez tebe, šanse su velike da će tvoja žena saznati o aferi. Ona će se zauzeti za sebe. Ako želiš da vam brak uspe, ili samo da viđaš svoju malu devojčicu, potraži pomoć kako bi razgovarao s njom i ublažio posledice."

 

Sestra mi je priznala: Dve godine je ljubavnica mog muža, nisam ni primetila!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...