Obratite pažnju

Prepoznajte pravog lovca na žene: On je prosto savršen muškarac!

Ovo je muškarac najteže vrste, jer ga je veoma teško prepoznati i kada već bude kasno, kada postanete njegova lovina onda shvatite da ste imali posla sa lovcem na žene
Ljubav i zavođenje
20:48h Autor:
Prepoznajte pravog lovca na žene: On je prosto savršen muškarac!
Foto: Shutterstok

Najveća noćna mora svake žene je da postane plen lovcu na žene. Sve se trudimo da nađemo onog "pravog" i da budemo krajnje kul prema njemu. Ali pravi lovac na žene neće dopustiti da ga prepoznate. Sve do jutra pose seksa bićete ubeđene da ste našle srodnu dušu.

Savršen je

Kod većine muškaraca možemo pronaći barem jednu manu kada prvi put razgovaramo sa njima, ali lovac na ženu je stručan u svom poslu i zna kako da se predstavi savršenim. Žena to neće ni primetiti, čak šta više, pomisliće da je pronašla onog pravog - barem do sledećeg jutra.

Pre nego se skrasite izađite sa ovih pet tipova muškaraca, više možete naći OVDE.

Koristi oružje dodira

Možda će vam se činiti da vas je slučajno dodirnuo po kolenu ili po ruci dok je posezao za svojom čašom, a kad vas obujmi oko struka kako bi prošao pored tebe, nećeš ni sanjati da je to sve deo strategije. Većina muškaraca je na početku ipak malo suzdržanija, a muškarac koji se tako "slobodno" ponaša verovatno to radi toliko često da mu je prešlo u naviku.

Ovo su najgori tipovi muškaraca koje možete upoznati preko interneta, više možete naći OVDE.

Sluša sve o vama

Znamo, zvuči savršeno, zar ne? Ne želimo da mislite da niste zanimljive, ali svaki lovac na ženu zna da je najbolji način za impresioniranje žene upravo to - pustiti je da priča o sebi. On će tako imati sve informacije koje želi imati, a vi o njemu nećete znati ništa. Savršeno za beg kada mu bude potreban.

Upečatljiv je

Lovci na žene su uvek upečatljivi u društvu. Neki od njih će imati smešnu kravatu koja pleni poglede, neki će odabrati zanimljiv šešir, a neki će samo biti jako glasni. Lovac na žene je vrlo često kamufliran kao simpatični tip iz ekipe, a prestaje biti simpatičan čim shvati da vas ima.

Ove muškarce prepustite drugim ženama, više možete naći OVDE.

Ignoriše te

Normalan muškarac će pričati sa devojkom koja mu se sviđa i pokazati joj da mu je zanimljiva. Onaj koji lovi će je ignorisati u grupi prijateljica i pričaće sa svima, samo ne s njom. Time traži reakciju, a ako ju dobije, zna da je na pravom putu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs