Zaštitite svog partnera

Prijateljica vam muva dečka - šta uraditi?

Žene treba da poštuju jedna drugu, ali i njihove romantične veze bez obzira šta njihovi hormoni govorili. I prijateljstvo se mora voditi nekim pravilima: ako je on moj, ne možeš ga imati
Ljubav i zavođenje
15:32h
Prijateljica vam muva dečka - šta uraditi?
Foto: Shutterstock

Mnogim ženama je muškarac mnogo privlačniji ako je zauzet. Ukoliko se ponaša kao kavaljer i vodi svoju devojku svuda sa sobom, žene mogu pomisliti da bi na vašem mestu mogle biti baš one.

Uznemirava li vas to što vaša drugarica ponekad ne može skinuti pogled sa njega i mislite da to utiče na vaše samopouzdanje i vezu? Ljubavna savetnica Suheiri Gonzales za Galtime je osmislila nekoliko saveta kako da zadržite i prijateljicu i dečka.

Evo nekih trikova kako zaštititi svog partnera:

1. Otvoren razgovor

Vidite li je da namiguje vašem dečku, sedite sa njom i kažite joj kako je to vrlo neprimereno, pogotovo ako to radi u vašoj blizini. Zamolite je da poštuje i vas, i vaš odnos.

Kako da ga zadržite samo za sebe: 7 proverenih načina!

2. Ne prihvatajte izgovore

Ako u razgovoru vaša drugarica kaže kako joj se to stalno događa, verovatno će koketirati sa svima, pa i s onim 80-godišnjakom u tramvaju. Dok to ne dokaže, nemojte verovati u njeno izvinjenje.

3. Oponašajte njeno ponašanje

Koketirajte sa njenim partnerom ili simpatijom i usput zapažajte reakcije. Ponekad moramo pokazati nekome kako nas teraju da se osećamo. Slatki konobar kome se nabacuje celo veče, može lako postati i vaša meta. Biće iznenađena i možda će se naljutiti. Tako možda i nauči lekciju.

Kako da ga napravite ljubomornim: 10 kvarnih ženskih poteza!

4. Ne kombinujte izlaske

.

Ako ste pokušali sve navedene metode, a ona je i dalje tvrdoglava, možda je vreme da prestanete da dovodite svog dečka na događaje na koje ona dolazi. Pogotovo ako vam je stalo do vašeg prijateljstva. Možda ona neće doći na vašu rođendansku žurku, a kad vas pita zašto je niste pozvali, možda je vreme da ponovno sednete i porazgovarate.

5. Nije joj stalo?

Ako ona i dalje flertuje, to znači da joj nije stalo do vas, vašeg prijateljstva, ili veze. U tom slučaju je najbolje prekinuti sve odnose bez obzira koliko ste godina uložili u njih.

Ruše sve rekorde: Tri najveća zavodnika u celom Zodijaku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs