OSTVARENA ŽENA

ŽENI VELIKOG SRCA DUGO JE JEDINA ŽELJA BILA DA POSTANE MAJKA:Evo kako je Tamara Grujić upoznala svoju srodnu dušu!(FOTO)

Žena velikog srca konačno živi svoju bajku...

Ljubav i zavođenje
08:10h Autor:
Foto: Printscreen/ youtube/ RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

Tamara Grujić i Vuk Đoković ulepšali su živote mnogim porodicama širom Srbije, a njihove pre skoro dve godine ćerka Lenka. Posle višegodišnje borbe da postanu roditelji, Tamarin i Vukov život postao je bogatiji za jednu lepoticu koja je centar sveta ovo dvoje humanih ljudi.

 

Njih dvoje su se i upoznali zahvaljujući jednom televizijskom projektu, na kome je ona bila zadužena za kasting, a on radio kao menadžer za lokacije. Brzo su se prepoznali, sprijateljili i zaljubili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

- Vuk je otišao iz te producentske kuće, ali smo shvatili da smo super drugari, kao i da odlično funkcionišemo zajedno, pa smo ubrzo počeli i da živimo zajedno. Venčali smo se posle godinu i po zabavljanja na proputovanju kroz Španiju, pošto nismo mogli da se dogovorimo koliko će ko zvanica pozvati na svadbu. Vuk je želeo dvadeset, a ja dvesta. Kako kompromisa nije bilo, odlučili smo da se obavežemo na večnu ljubav na Gibraltaru. Bilo je to nezaboravno iskustvo - ispričala je ranije Tamara za Gloriju, i dodala da se njih dvoje odlično razumeju od prvog dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Djokovic (@vucko)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...