PROSLAVILI 25. GODINA BRAKA

HJU DŽEKMEN JE 25 GODINA U BRAKU SA 13 GODINA STARIJOM ŽENOM: Emotivna objava glumca na godišnjicu! (FOTO)

Holivudski glumac se emotivnim rečima obratio svojoj supruzi na društvenim mrežama

Ljubav i zavođenje
12:28h Autor:
HJU DŽEKMEN JE 25 GODINA U BRAKU SA 13 GODINA STARIJOM ŽENOM: Emotivna objava glumca na godišnjicu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Australijski glumac Hju Džekman (52) je u srećnom braku sa 13 godina starijom suprugom Deborom Li Furnes, a par je proslavio 25. godišnjicu braka.

Par važi za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, uprkos razlici u godinama zbog koje su se često susretali sa zlobnim komentarima. Oni se na loše komentare ne obaziru, već uživaju u zajedničkom životu. Roditelji su dvoje usvojene dece sina Oskara i ćerke Ave.

Glumac je sada svojoj izabranici čestitao na instagramu 25. godina braka, i to fotografijom sa venčanja iz 1996. godine.

Emotivna objava glumca oduševila je Deboru, a i korisnike društvenim mreža.

"Biti u braku s tobom, Deb, nešto je prirodno poput disanja. Od trenutka kada smo se upoznali znao sam da će nam biti zajednička sudbina. Za ovih 25 godina naša ljubav je postala još jača. Zabava, uzbuđenje i avantura postali su uzbudljiviji, a učenje još veće. Zauvek sam zahvalan što delimo ljubav, život i porodicu. Tek smo počeli. Deb, volim te svim svojim srcem", napisao je.

Hju Džekman i supruga
foto: Profimedia

Da podsetimo, Hju Džekman i Debora upoznali su se 1995. godine na snimanju australijske tv serije "Koreli". Na ludi kamen stali su godinu dana kasnije 11. aprila 1996.

Nakon što su nekoliko puta probali veštačkom oplodnjom da postanu biološki roditelji i nisu uspeli, bili su razočarani. Ali, sva bol je nestala usvojili decu.

- Bilo je bolno i nije bilo lako, puno smo se i dugo trudili i bilo je jako teško. Svaki roditelj može da se poistoveti s tim osećajem. Planirali smo jedno ili dvoje biološke dece, a onda smo želeli da usvojimo dete. Kad veštačke oplodnje nisu uspele, bili smo tužni. Međutim, čim smo pokrenuli postupak usvajanja, sve teškoće su nestale. O Oskaru i Avi ne razmišljam kao o usvojenoj deci, oni su jednostavno naša deca. Vernici smo i mislimo da nam je bilo suđeno da usvojimo decu, biološki put nije bio za nas - rekao je svojevremeno glumac.

U intervju za magazin People prošle godine je rekao kako se tajna njihovog uspešnog braka krije u tome što uvek pronalaze vremena jedno za drugo i uče jednog od drugog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs