IMA 78. DECE, 13 ŽENA SU TRUDNE S NJIM: Donira spermu besplatno, žene širom sveta mu traže pomoć!

Ovaj Amerikanac pomaže ženama širom sveta da dobiju decu pomoću njegove sperme

Ljubav i zavođenje
12:12h Autor:
Foto: Profimedia

Ari Nagel (44) profesor sa koledža iz Njujorka je donor sperme koji ima 78 dece i trenutno su 13 žena trudne s njim. Zbog toga ga zovu Sperminator.

 

On je pomagao ženama da zatrudne na "starinski način", a nikada ne naplaćuje svoje usluge. 

 

Međutim, pošto mu se sve više žena javlja, sada je nešto oprezniji, te svoju spermu šalje u čaši kako bi zaštitio sebe i žene koje pokušavaju da zatrudne.

Ari Nagel
foto: Profimedia

 Kako kaže jedina plata za njegove usluge su poljupci i zagrljaji koje dobije.


"Nikada nisam naplatio svoje usluge ženama kojima sam pomogao da dobiju dete. Naravno, dobijem puno poljubaca i zagrljaja, kao i doživotnu zahvalnost. Srećan sam jer imam toliko dece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To zavisi od porodice", te dodaje:

Ari Nagel
foto: Profimedia

"Puno žena mi se obrate su iz Amerike, ali nekada su i iz drugih zemalja. Prošli mesec bio sam dva puta u Africi, a mesec pre toga a Barbadosu i u Gruziji. Pre toga bio sam i u Rusiji, putovanja su deo ovoga što radim, ali velika većina žena kojima pomažem su iz Amerike", objašnjava.


Trenutano 13 žena čeka dete s Arijem, a sve su veštački začete njegovom spermom.

Trudnica
foto: Profimedia

"Desetak dece začeo sam seksualnim odnosom, ali to je bilo u početku kada nisam znao drugačiji način. Mesečno mi se javi po nekoliko žena i bilo je teško imati seks bez zaštite, a u isto vreme garantovati sigurnost za sebe i njih. Zbog toga sada spermu dostavljam u čašicama",  zaključio je Ari, piše The Sun.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...