baš tako!

Đorđe Balašević o ljubavi: Zaljubiš se jer je to tebi potrebno, a voliš jer je to potrebno nekom drugom!

Donosimo vam neke od najlepših citata i izreka jednog od omiljenih pevača

Ljubav i zavođenje
16:04h Autor:
Đorđe Balašević, Foto: Kurir / Dragan Kadić

"Pravog muškarca, s kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, kako vas grli – ni prečvrsto da ostanete bez daha, a ni prelabavo da nestanete bez traga.

 

Pravi vas drži taman onako kao treba, da znate čiji ste."

 

"Zaljubiš se jer je to tebi potrebno, a voliš jer je to potrebno nekom drugom."

 

"Kad ti je stvarno stalo do nekoga, njegove greške ne menjaju tvoja osećanja, jer razum se naljuti - ali srcu je i dalje stalo."

"Jedno je kad čezneš za nekim ko je daleko, a sasvim drugo kad čezneš za nekim ko je kraj tebe."

 

"Čudne su te emocije. Otkriješ kutak u sebi za koji nisi ni znao da postoji i još shvatiš da je tamo neko danima, mesecima, godinama spavao, a nije plaćao stanarinu."

 

"Ona je prihvatila svaki deo mene i nikada nije tražila da se menjam, a promenila me. Jedina je kojoj sam uistinu rekao šta osećam. Nije tražila da je držim kao kap vode na dlanu. Činjenica da je volim bila joj je sasvim dovoljna."

 

"Ljudi su kao školjke – moraš ih otvoriti na hiljade da bi pronašao biser."

 

"Srećni nikad ne razmišljaju o sreći. To je posao za nesrećne. Svi primete sreću u nesreći, a o nesreći u sreći razmišljaju samo blesavi. I iskusni…"

 

"Da su žene odlučivale o nekim stvarima, svet bi izgledao lepši. Možda bi bilo malo čupanja za kosu, ogovaranja i drugih stvari, ali definitivno ne bi bilo ovoliko krvi i zla koliko smo mi muškarci posejali."

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...