ADUTI KOJIMA NE MOGU DA ODOLE

Ovi ženski aduti njega obaraju s nogu: Ako posedujete ove četiri stvari, svakom muškarcu bićete neodoljive!

Različite muškarce privlače i različite stvari, ali istraživanja pokazuju da sledeće četiri stvari privlače najveći broj muškaraca.

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Boja glasa


Muškarci su osetljivi na boju glasa žena, a naročito su im neodoljivi oni mazni, zavodljivi glasovi kakvim se mogla pohvaliti i Merilin Monro.

 

Osmeh


Ovo vas verovatno nije previše iznenadilo, jer niko ne voli imati mrguda u svom društvu. Osim toga, istraživanja pokazuju da osmeh pozitivno deluje na partnera, odnosno na deo njegovog mozga koji je povezan sa nagrađivanjem i pohvalama. Takođe, dokazano je da muškarce više privlače žene koje se smeju njihovim šalama. Naravno, to ne podrazumijeva i smejanje na silu.

Obline


Naravno, ovo ne važi za sve muškarce, ali većina će se ipak složiti da više voli žene sa oblinama, a ne mršavice. Zato, ne budite previše dramatične zbog ona dva kilograma koje ste dobile i kojih se nikako ne možete rešiti…

 

Crvena odeća


Naučno je dokazano da muškarci pokazuju veće seksualno zanimanje za ženu u crvenoj haljini, nego u haljini bilo koje druge boje. Uostalom, već vam je jasno da je u crvenoj boji jednostavno nemoguće ostati neprimjetan.

 

(Stil.kurir.rs/Index Rouge/Minimagazin)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...