NISU ZA BRAK

Šest tipova muškaraca koji nisu dobar "materijal" za brak: Sa njima je "sigurna luka" sve, samo ne sigurna!

Možda zvuči grubo, ali neki su muškarci dobar "materijal" za brak, a neki prosto to nisu.

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

U bračnoj zajednici traži se vernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe, s vremena na vreme, na drugo mesto. Neki muškarci te kvalitete jednostavno nemaju, a evo kojih je to šest tipova muškaraca koji nisu poželjni supruzi.

 

1. Muškarac koji vam je slomio srce i nikada se zbog toga nije izvinio


To što on vas vidi zajedno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekada ranije povredio. Iako svako može da pogreši, biti sposoban priznati grešku i biti s nekim ko može da uradi to isto, vrlo je važan aspekt za srećan brak.

 

2. Neveran muškarac


Zabluda je da će se muškarac koji je u vezi bio neveran, u braku odjednom preobratiti i biti veran i privržen. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći da verujete u potpunosti. A, kakav je to onda brak bez poverenja?

 

3. Egoističan muškarac


U ljubavi i braku nekad same sebe moramo staviti na drugo mesto. Muškarci koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvek) najvažniji - nisu sposobni vaše potrebe nekada da stave ispred svojih, zbog čega nikada neće biti dobri bračni partneri.

4. Prevarant


Muškarac koji zezne nekoga kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zli šef koji je to "zaslužio", nije osoba kojoj možete verovati. Pa, i ako to možda nikada ne bi učinio vama, sa ovakvim muškarcem nikada nećete biti načisto da li i vi i na koji način možete postati žrtva neke njegove prevare.

 

5. Lenština


Suprotna krajnost radoholičaru je lenština. I ako je trenutno nezaposlen, vašoj vezi može doprineti ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o deci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sedi na kauču, gleda TV, pije pivo i "nije mu ni do čega"?

 

6. Muškarac koji ne zna da se nosi sa problemima


U venčanim zavetima deo "u dobru i u zlu" ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kada ga budete najviše trebali. Nije vam potreban suprug na kojeg nećete moći da  računate i da se na njega oslonite.

 

(Stil.kurir.rs/Zadovoljna.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...