23 godine braka

Njihovu ljubav ništa nije moglo da uništi: Trebalo mi je 19 godina da shvatim da je žena uvek u pravu! (FOTO)

Nakon 6 godina veze ostavio ju je preko pisma. Trebalo je da prođe nekoliko godina da shvati da je napravio veliku grešku

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Profimedia

Samo dve godine deli holivudskog glumca Silvestera Stalonea (73) i njegovu suprugu Dženifer Flejvin (51) od proslave srebrne svadbe. Uprkos tome što su u počecima svoje veze proživeli mnoga iskušenja, njihov brak odoleo je svemu, a danas uživaju sa tri ćerke - Sistin, Skarlet i Sofijom.

 

Povodom 23. godišnjice braka, Dženifer je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju uz posvetu: Srećna nam godišnjica! 23 godine zajedno.


Par se upoznao i započeo vezu 1988. godine, ali sve se završilo već 1994. Tada je Dženifer saznala za njegovu vezu s manekenkom Dženis Dikinson, a Stalone je prekinuo vezu s njom i to preko pisma. Na čak šest stranica detaljno je opisao i objasnio zašto je ostavlja nakon pet godina veze.

 

"Jako sam plakala. Ne možeš nekoga da ostaviš preko pisma nakon toliko godina. Nije da bih ga molila da se pomirimo, samo sam želela da razgovaramo", izjavila je tada Flavin.

 

Veza s Dženis nije dugo potrajala, a on se nakon nje viđao s Sindi Kraford, dok je s Endži Everhart čak neko vreme bio veren. Nakon godinu dana "momačkog života", Stalone se vratio Dženifer. Tada su se pomirili, ali tek kada je DNK test potvrdio da Stalone nije otac Dženisine ćerke.

 

Već sledeće godine, 1996., par je dobio ćerku Sofiju, nakon čega su pred matičarom u Londonu ozakonili svoju vezu 17. maja 1997.

 

Pećinski čovek velikog srca: Video ju je na televiziji kad je imao 8 godina, i odlučio - biće moja! (FOTO)

foto: Profimedia

"Dve predivne stvari dogodile su mi se u poslednjih godinu dana. Rodila mi se predivna ćerka Sofija Rouz i sada sam se oženio Dženifer, odličnom majkom, a znam da će biti još bolja supruga", izjavio je nakon venčanja glumac.

 

Nakon toga slavni Roki Balboa i bivša manekenka dobili su još dve ćerke - 1998. rodila im se Sistin, a 2002. i najmlađa Skarlet.

 

Pre braka s Dženifer, Stalone je 11 godina proveo u braku sa Sašom Čak i s njom dobio dvojicu sinova - Sejdža i Serža. Sejdž Stalone preminuo je 2012. u 36. godini života od srčanog udara, nakon što se godinama borio s aterosklerozom. Nakon što se razveo od Saše, dve godine je proveo u turbulentnom braku i s manekenkom Brižit Nilsen.


"Sve u mojoj kući je žensko. Igračke, kućna pomoćnica, svi psi. Jedan pas je polno neutralan. Ja sam sledeći. Ali nikad se nisam više zabavljao. Trebalo mi je 19 godina da shvatim da je žena uvek u pravu", zaključio je Stalone.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...