kad žena voli ne bira sredstva

Naterajte muškarca da non-stop misli na vas: Trikovi kojima ga možete potpuno izludeti!

Mala škola zavođenja

 

Ljubav i zavođenje 12.12.2019. - 16:00h Autor: Stil / Zenski magazin
Foto: Shutterstock

Svaka žena kada se zaljubi želi muškarca samo za sebe. Iskrenost ponekad nije dovoljna i može delovati kontraproduktivno u ljubavnim igricama zavođenja. Zato, poslužite se ovim trikovima kako bi ga suptilno "naterali" da neprestano misli na vas i želi vas u svom društvu. 

 

Potrudite se da uvek izgledate lepo

 

Kada idete na sastanak sa njim, potrudite se da izgledate sjajno. Nosite nešto elegantno, sredite kosu i ne zaboravite na šminku. Pamtiće vaš neverovatan izgled dugo vremena.

 

Pokažite mu da imate ponos

 

Provedite vreme sa njim, kuvajte za njega nešto ukusno, zabavite se i razumite ga, ali pokažite mu da imate ponos i dostojanstvo. Na taj način ćete učiniti da žudi za vašim društvom i pažnjom.

Pokažite malo interesovanja i za nešto drugo

 

Po pravilu, muškarci žele da njihove žene pripadaju samo njima. Zato je poželjno da ga učinite malo ljubomornim. Možete mu reći da želite provesti neko vreme na časovima Međutim, pazite da ne preterate, sve treba učiniti umereno.

 

Avanture

 

Vrlo često muškarci žele da budu jedina osoba sa kojom će njegova partnerka provoditi vreme. Zato treba da provedete vreme i imate avanture ne samo sa njim, već i sa svojim prijateljima. Znaće da se zabavljate sa drugim ljudima i nedostajećete mu.

 

Misterija

 

To znači da ne bi trebalo da budete kao otvorena knjiga za njega. Dodajte misteriju i ne govorite sve o vama na prvom sastanku. Na taj način ćete učiniti da želi da vas ponovo vidi i bolje upozna.

Parfem

 

Mali trikovi takođe će vam pomoći da postignete svoj cilj. Možete koristiti svoj parfem kako biste učinili da misli na vas. Trebalo bi da bude jedinstven i delikatan, i kada on oseti ovaj miris gde god da je, on će pomisliti na vas.

 

Usporite stvari

 

Veoma često ljudi vole kada se odnosi brzo razvijaju. Međutim, ako primetite da vaš voljeni žele sve odmah i sad, trebalo bi da usporite stvari. Trebalo bi da ga upoznate i bolje razumete. Na taj način će jedva čekati vreme koje će provesti sa vama.

 

Neka čeka

 

Ne bi trebalo odmah da odgovorite na njegove pozive i poruke. Pa, to ne znači da treba čekati satima pre nego što odgovorite, ali biće u redu da sačekate nekoliko minuta pre nego što pošaljete poruku. Na taj način ćete ga "naterati" da misli na vas.

 

 

Važan je lični prostor

 

Ako se viđate često, normalno je da mu nećete nedostajati. Zato je potrebno dati partneru lični prostor. Dakle, pohađajte kurseve stranih jezika ili časove joge, idite u kupovinu sa svojim prijateljicama ili slično.

 

"Slučajno" ostavite svoje stvari kod njega

 

Pokušajte ovaj trik. Ostavite svoje stvari u njegovom stanu ili kolima. Možete ostaviti poruku, svoju narukvicu ili minđušu. Kada pogleda ove male stvari, on će pomisliti na vas i vreme koje ste proveli zajedno.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs