Odlazak je najbolje rešenje u ovom slučaju

Na njih ne vredi trošiti ni minut vremena: Sa ovakvim muškarcima život se pretvara u pravu agoniju!

Ovakvi muškarci sa sobom nose samo nevolje

Ljubav i zavođenje
17:54h Autor:
Foto: Shutterstock

Ponekad se ispostavi da partneri nisu onakvi kakvi nam se učine na prvi pogled.

 

Ako ne obratite pažnju na znakove koji vas upozoravaju, upistićete se u vezu sa osobom koja je nepopravljiv slučaj. Kada ga malo bolje upoznate, za tren će se od gospodina "savšenog" pretvoriti u gospodina od kojeg biste trebali da pobegnete glavom bez obzira.

 

Ovi muškarci mogu da vam život pretvore u pravu agoniju, zato ih je najbolje zaobići u širokom luku i sa njima ne planirati udićnost. Ukoliko se ovako ponašaju na početku veze, sa godinama će samo postajati gore.

 

Muškarac sa niskim samopoštovanjem

 

Uprkos činjenici da je malo ljubomore normalno, a ponekad može čak i pozitivno da utiče na odnose, jasno je da biti sa nekim ko je previše nesiguran u sebe nije dobra ideja.

 

Što je niže samopoštovanje i samopouzdanje vašeg partnera, to će biti teže prekinuti vezu. Vremenom će vas sve više nervirati njegovo ponašanje i navike, a njegova ljubomora izazvana niskim samopouzdanjem će vas potpuno ugušiti.

 

Muškarac koji vas ne shvata ozbiljno

 

Ako i dalje pati za drugom osobom i nije spreman da prstane da živi u prošlosti, činjenica je da se to nikada neće ni dogoditi. Za njega ste samo uteha i pokušaj da sastavi slomljeno srce, a takav odnos ne vodi nigde.

 

Muškarci koji vas ponižava

 

Ako čini da se osećate loše pored njega i stalno vam traži mane i ukazuje na njih, on nije čovek koji zaslužuje vašu ljubav. Svako zaslužuje partnera pored koga će se osećati poštovano i voljeno.

 

Muškarac koji misli da je novac moć

 

Ukoliko zarađuje više od vas i misli da je to njegova moć, bežite od njega što pre. Sve dok on plaća sve račune, misliće da može i vas da ima zahvaljujući količini novca na bankovnom računu. Količina novca nikada nije bila ekvivalent količini sreće.

 

Muškarac koji postavlja granice

 

Onaj koji postavlja granice, postavlja zabrane i ultimatume je neko koga biste trebali da ostavite bez razmišljanja. Takvo ponašanje sa godinama može da postane samo gore.

 

Sebičan muškarac

 

Onaj koji misli samo na sebe i ne zanimaju ga vaši problemi je gubljenje vremena. Ukoliko mu nije stalo do vaše sreće onda je on osoba kojoj ne biste tebali da pružite šansu za život u dvoje.

 

Onaj koji nikada ne priznaje da je pogrešio

 

Sa ovakvim osobama ne postoji šansa za kompromis, a on je ključ svake uspešne veze. Ukoliko ne želite da vam se život pretvori u pakao, recite mu zbogom.

 

Ona je prava Bondova devojka: Neobična ljubavna priča Pirsa Brosnana! (FOTO)

 

(stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...