PROSLAVA LJUBAVI

Mnogo više od ikone stila: Kraljica Ranija uputila divne reči svom suprugu povodom godišnjice braka! (FOTO)

Poznati kraljevski par se zakleo na večnu ljubav 10. juna 1993. godine

Ljubav i zavođenje
10:23h Autor:
Foto: Profimedia

Jordanski kralj Abdulah i kraljica Ranija slave svoju 26. godišnjicu braka i ljubav na prvi pogled! 

"Veoma sam srećna što sam pored tebe, danas, sutra i u danima koji dolaze. Neka te Bog blagoslovi, kralju moj."

Ovo je poruka koju je kraljica Ranija objavila na svom Instagram profilu i kojom je čestitala svom suprugu, kralju Abdulahu II 26. godišnjicu braka.

 

Pored ove divne ljubavne poruke, napisane uporedo na arapskom i engleskom jeziku, objavila je i njihovu zajedničku fotografiju koja je odmah naišla na oduševljenje fanova i stekla oko 300.000 lajkova za samo par časova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) on

Poznati kraljevski par se zakleo na večnu ljubav 10. juna 1993. godine, pred nešto više od 2000 zvanica, među kojima su se našli članovi kraljevskih porodica širom sveta, a tada čak kralj Abdulah i nije bio naslednik jordanskog trona. 

 

"Bila je to ljubav na prvi pogled", izjavio je nekoliko godina nakon venčanja kralj Abdulah u intervjuu za magazin People. 

 

Upoznali su se 1992. godine tokom jedne večere koju je organizovala kraljeva sestra, a na kojoj je prisustvovala i mlada devojka od 22 godine, zaposlena u kompaniji "Apple", Ranija al Jasin, koja je došla u pratnji kolege sa posla. Princ, koji je tada imao 31 godinu, bio je potpuno oduševljen mladom devojkom palestinskog porekla, sa kojom je 2 meseca kasnije i počeo da se zabavlja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) on

Ranija je oduvek bila posvećena društvenim događajima, a ubrzo je postala i kraljica mode i ikona stila. Pre nešto više od deset godina je otvorila svoj kanal na Jutjubu i sada broji milione pratilaca na društvenim mrežama. 

 

Autorka je 4 dečje knjige, inspirisane njenim detinjstvom, i majka je 4 sina: Huseina (25), Imana (23), Salme (19) i Hašema (14). Najstariji, Husein, princ naslednik trona, sledi korake svoje majke i zvezda je na društvenoj mreži Instagram. 

 

 

Stil.kurir.rs

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...