kako vam se dopada?

JORDANSKA KRALJICA RANIJA PONOVO DOMINIRA: Stajling kao sa modne piste! (FOTO)

Prelepa kraljica Ranija uvek je vrlo visoko na listama najbolje obučenih dama s kraljevskih dvorova, a elegantna supruga jordanskog kralja Abdulaha II oduševila je modne kritičare još jednim klasičnim izgledmo s modernim tvistom.

Moda
Autor:
JORDANSKA KRALJICA RANIJA PONOVO DOMINIRA: Stajling kao sa modne piste! (FOTO)
Kraljica Ranija od Jordana, Foto: Profimedia

Kraljica Ranija je u svakoj k+prilici sjajno stilizovana, a njen stil bi se mogao opisati kao klasičan i ženstven ali uvek s nekim pomalo otkačenim detaljem ili neočekivanim tvistom.

Svako njeno pojavljivanje u javnosti pravi je modni događaj, pa je to bio slučaj i prilikom dolaska u Aman.

OVA HALJINA JE OMAŽ KERI BREDŠO: Sara Džesika Parker sijala od sreće na premijeri nastavka kultne serije! (FOTO)

Kraljica Ranija
foto: Profimedia

Premda je uvek u korak s trendovima, ova ponosna majka četvoro dece, nikad ih slepo ne prati pa je tokom godina izgradila prepoznatljiv modni stil.

Lepa kraljica za posetu Učiteljskoj akademiji u Amanu, koja nosi njeno ime u , odabrala je odelo u maslinastoj boji koje se pokazalo izvrsnim izborom za ovu priliku.

Pedesetednogodišnja brineta palestinskih korena rođena u Kuvajtu, postavila je sasvim novi standard kad se radi o ultra popularnim tzv. ženskim odelima, odnosno klasičnoj poslovnoj kombinaciji sakoa i pantalona kakvi su poslednjih sezona najomiljeniji trend među ljubiteljkama mode.

Savršeno krojen sako nadahnut vojničkim stilom naglašenog struka i klasične pantalone s potpisom cenjenog brenda Loewe dodatno su istakle vitku figuru lepe jordanske kraljice. Ovaj moderan poslovni izgled zaokružila je prugastom bluzom bordo torbom s potpisom dizajnerice Roksande Ilinčić i efektnim cipelama, u bordo nijansi.

Kako se vama dopada ovo izdanje lepe kraljice Ranije?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs