Potpuno neobična kombinacija

Njoj 24, njenom ljubavniku 53 godine: Ali to nije najčudnije u njihovoj vezi!

Svog dečka voli, seks sa ljubavnikom joj je savršen, ali nije to ni pola problema

Sex
16:53h Autor:
Foto: Shutterstock

Ona ima 24 godine, a pronašla je ljubavnika koji ima 53 godine. Svog dečka voli, seks sa ljubavnikom joj je savršen, ali nije to ni pola problema. Ljubavnik je otac njenog dečka.

 

"Imam 24 godine, a moj dečko 27. U vezi smo tri godine, on je zaista divan. Istovremeno se viđam i sa njegovim ocem. Tu nema nikakvih osećanja, ali seks je fenomenalan. Ipak, prošle godine sam dva puta raskidala sa svojim dečkom jer mi se nekada činilo da me uzima zdravo za gotovo i da više vremena provodi sa svojim društvom nego sa mnom. Ali, u poslednje vreme se mnogo više trudi.

 

Nevolja je počela kada smo pre oko šest meseci poslednji put raskinuli i njegov tata je svratio do mene kako vidi kako sam. Pozvala sam ga unutra, razgovarali smo. Usred razgovora me je nešto uznemirilo, on me je zagrlio da me uteši i… počeli smo da se ljubimo.

 

Oženio 5 žena, ima 24 dece: Ovako živi bizarna porodica od 30 članova! (VIDEO)

foto: Shutterstock

Od poljupca smo brzo došli do seksa, a to je bilo neverovatno iskustvo. Posle toga se izvinio, ali ubrzo smo počeli da se dopisujemo i da se dogovaramo za viđanje, seks. Nalazimo se redovno jednom nedeljno, kada smo slobodni. To uvek bude u autu, u lokalnoj šumi. Naša veza je potpuno fizička, neverovatno me privlači i zato sve još uvek i traje.

 

Mrzim sebe zbog toga što radim, želela bih da prestanem. Ni moj dečko to ne zaslužuje, to je izdaja. Ako ne prestanem da se viđam sa njegovim tatom, ne znam kako ću da ga pogledam u oči. Ne spavam, toliko sam pod stresom da mi je fizički jako loše", ovako se devojka obratila za pomoć kolumnisti časopisa, piše "Blic"…

 

Svekar mi je dolazio svake noći u krevet: Bilo mi je svejedno kada je muž saznao!

Usledio je odgovor:

 

"Tajni sastanci kao i sam seks je ono što te uzbuđuje. Jedini način da rešiš situaciju jeste da prestaneš da se viđaš sa ocem svog dečka. Mala je šansa da će on prekinuti vaš odnos, njemu prija da se viđa sa mlađom ženom, da se ponovo oseti mladim. Treba se samo nadati da će bez velikih problema prihvatiti kraj. Pitanje je i kakav je on uopšte otac ako je zaveo devojku svog sina. Ako razrešiš situaciju, i potrudiš se, nema dileme da ćeš imati sjajan seks i sa svojim dečkom."

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs