Otvoreno progovorila

Muž me moli da ga ostavim na miru: Ispovest hrvatske zavisnice od seksa!

Hrvatica je odlučila da ispriča ponešto o svojoj zavisnosti anonimno jer se boji osude okoline, pošto kod nas, posebno u malim sredinama, žene koje vole seks i uživaju u njemu još uvek smatraju razvratnicama
Sex 13.09.2016. - 12:51h Autor: 24sata.hr
Foto: Thinkstock

Mlada žena iz Zagreba ispričala je da je zavisna od seksa i najsrećnija je kada ga praktikuje nekoliko puta dnevno. Ipak, njen suprug sve manje može da prati taj tempo, pa ponekad preklinje za malo mira.

 

Kaže da je oduvek bila vrlo živahna. Ne može dugo da sedi na istom mestu, voli druženja i akciju. Samo da se nešto događa, da se negde ide. Tako ne podnosi, kaže, ni monotoniju u krevetu. Voli sve da isproba, voli seksi igrice i igračke.

 

Odlučila je da ispriča ponešto o svojoj zavisnosti anonimno jer se boji osude okoline. Objasnila je kako se kod nas, posebno u malim sredinama (iz jedne takve se preselila u Zagreb), žene koje vole seks i uživaju u njemu još uvek smatraju razvratnicama, lošim suprugama i majkama.

 

Imala seks 365 dana zaredom: Majka troje dece otkriva šta joj se desilo! (FOTO)

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Ovo je njena ispovest:

 

"Imamo seks svaki dan, ponekad i više puta. Čini mi se da sam zavisna od seksa, ali mom mužu je sve to već previše. Ponekad me bukvalno moli da ga pustim malo na miru, da se odmori. Tvrdoglava sam i kad nešto naumim, onda to i ostvarim, a on uglavnom uvek na kraju popusti, iako vidim da je iscrpljen.

 

Zajedno smo šest godina i u početku veze je bio oduševljen što ga "napadam" više puta dnevno, što volim seks u svim pozama, na raznim mestima. Govorio mi je da ga to jako uzbuđuje. Obožavao je kad mu otvorim vrata kuće obučena samo u perje ili neki seksi kostimić. Uživao je kada sam ga vezala lisicama za krevet, a seks na javnom mestu je ponekad i sam predlagao.

 

Svekar mi je dolazio svake noći u krevet: Bilo mi je svejedno kada je muž saznao!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ne znam šta se s njim dogodilo da mu je seks postao naporan. Ponekad se ponaša kao žena i izmišlja da ga boli glava, da mora da ide da spava. Mislim, jasno mi je da naporno radi i svaki dan ustaje ranom zorom, i znam da dođe kući umoran, ali pre to nije bila prepreka. Često, kada ne uspem da ga nagovorim na seks, ležim pored njega i masturbiram.

 

I to ponekad deluje kao okidač na njega. Jednom prilikom je bilo jako kasno uveče, a svi moji pokušaji da ga u krevetu zainteresujem za malo strasti nisu urodili plodom. Rekla sam mu: "Samo ti spavaj, zadovoljiću se sama". Počela sam, a on je doslovce poludeo. Skočio je na mene. Imali smo vrlo strastveni seks."

 

Opsednut sam seksom: Punih 8 godina nisam vodio ljubav sa suprugom!

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...