Strast i emocije

Veliki horoskop do kraja 2016: Osoba iz prošlosti se ponovo vraća, roditelji ne odobravaju vezu!

Bikove najbolje ljubavno razdoblje očekuje od 13. novembra do 8. decembra, a Lavove koji su dugo samovali do kraja godine očekuje mnoštvo prilika za flert, avanturu, ali i značajnu vezu
Ljubav i zavođenje
12:54h Autor:
Veliki horoskop do kraja 2016: Osoba iz prošlosti se ponovo vraća, roditelji ne odobravaju vezu!
Foto: Thinkstock

Svaki znak voli i ljubi drugačije ili ima drugačija ljubavna očekivanja. Dok su jedni erotični i temperamentni (na primer Ovnovi, Lavovi i Škorpije) i lako osvajaju suprotni pol, drugi su sramežljiviji i oprezniji (Ribe, Bikovi i Rakovi). Budući da je Jupiter ušao u polje braka kod Ovnova, mnogi koji su u vezama staće pred matičara i odlučiće se za zajednički život.

Bikove najbolje ljubavno razdoblje očekuje od 13. novembra do 8. decembra, kad bi mogli neočekivano da se zaljube, gotovo preko noći. Blizanci će ovu godinu da pamte po velikoj ljubavi koja bi mogla da se dogodi tokom decembra, verovatno sa Strelcem ili Vagom.

Lavove koji su dugo samovali do kraja godine očekuje mnoštvo prilika za flert, avanturu, ali i značajnu vezu, a uzbuđenja će najviše biti tokom oktobra i novembra. Za razliku od prvog dela godine, Device do kraja 2016. očekuje nešto mirniji ritam, ali i neprilike s roditeljima koji neće odobravati njihov ljubavni izbor. Vage će celu godinu pamtiti po posebno lepoj vezi, a posebno će romatično biti u drugoj polovini, kad Jupiter ulazi u njihov znak.Škorpije tokom jeseni očekuje nova ljubav, ali trebalo bi da se pripaze da se ne zaljube u nekog zauzetog. Jarčevima će ljubavna prošlost da zakuca na vrata, ali možda je ipak bolje okrenuti se nekom novom, ko ih više zaslužuje. Vodolije bi mogle da počnu vezu sa strancem ili osobom koju će da upoznaju preko društvenih veza, a Ribama period do kraja godine donosi priliku da se zaljube i odmah uplove u "ozbiljne vode".

Horoskop za finansije: Ko je majstor zarade, ko uvek propušta dobre prilike!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

OvanON: Ovnovi su vrlo erotični. Imaju izuzetno visok libido i seks im je važna stavka u vezi. U ljubavi nisu previše romantični jer su često nestrpljivi i nemaju živaca za duga udvaranja. Odmah prelaze s reči na delo, pa za njih nisu previše nežne i romantične partnerke nego dinamične i strastvene žene kakvi su i oni. Nisu ni previše verni, pa ako nemaju zadovoljavajući partnerski odnos, brzo će utehu da potraže sa strane. U duši su pravi zavodnici koji osvajaju markantnom pojavom i odlučnim stavom. Obožavaju kad treba da se poigraju lovca i plena, privlače ih nedodirljive i teško osvojive partnerke koje im stalno izmiču. Ali sve pod uslovom da ne traje predugo jer Ovan od prevelike želje lako "pregori".

ONA: Strastvena Ovnica dinamična je i energična, baš kao i muškarac ovog znaka. Kad voli, voli strastveno, i dušom i telom potpuno se predaje partneru. U vezi je često upravo ona glavni pokretač odnosa. Jaka je i samouverena, pa je privlači isti takav tip muškarca koji se neće uplašiti njene otvorenosti i direktnog pristupa. Zavodljiva je i atraktivnog izgleda, pa vrlo veštim odevnim kombinacijama zna da istakne najlepše na sebi. Zna i da zavodi onog ko joj se sviđa te tu nastupa direktno i bez okolišanja. Voli da zna na čemu je s potencijalnim partnerom, pa će mu vrlo otvoreno dati do znanja da joj se sviđa.

Keltski horoskop upozorava: Kome vračanja ne mogu ništa, koga čekaju velike stvari u životu!

BikON: Senzualni Bikovi osvajaju tajanstvenom prirodom. Ne jurišaju u ljubavne veze nego ženu koja im se sviđa osvajaju strpljivo i mudro. Razviće pravu strategiju osvajanja i zavođenja, pa se žena u njega vrlo brzo i lako zaljubi. U osvajanju bi lako mogao da ponese titulu najupornijeg zavodnika jer od žene u koju je zaljubljen ne odustaje lako. Muškarci ovog znaka imaju prirodni šarm, neusiljeni su i vrlo jednostavnog nastupa. Ugodni su sagovornici koji suprotnom polu znaju da upute komplimente. Privlače ih mirne i stabilne žene, a bežaće od onih koje su previše koketne ili nepouzdane. U ljubavi pre svega traže sigurnost i utočište. Stoga im je bitno da je partnerka verna i da im bude dovoljno posvećena.

ONA: Venera vlada Bikom, zato nije čudno što se u ovom znaku često rađaju vrlo lepe i senzibilne žene. One su romantične, žene u punom smislu te reči, prirodno ženstvene, ali i strastvene. Vrlo dobro skrivaju osećanja kad su zaljubljene, ali daće i pokoji znak drugoj strani da ima šansi kod njih. Ljubav kod Bikice često ide kroz želudac, pa će partnera da osvoji i kulinarskim veštinama. Privlače je muškarci koji su samouvereni i koji imaju jasan stav o sebi i životu. Ona je pre svega praktična i realna žena, pa je zanima i zarađuje li dobro njen partner. U ljubavi je verna i nežna. Jako voli poljupce i partnerove zagrljaje, i to što više, to bolje...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

BlizanciON: Muškarac Blizanac je lukav osvajač koji ima mnogo šarma. Vrlo je rečit, zabavan i voli da se smeje, pa se ističe u društvu i lako privlači pažnju suprotnog pola. Zna da ugodi ženi, a da pritom ne ispadne nametljiv, a ne štedi ni na komplimentima. U svakoj temi se brzo snađe i prilagodi, pa uvek ima materijala za razgovor. Blizanci su prirodni zabavljači, pa se žene oduševe njihovim samouverenim nastupom i pomalo dečačkim šarmom. U ljubavi nisu previše verni jer su veliki obožavaoci žena i često uleću iz veze u vezu. Privlači pomalo tajnovit tip žena, pa uživaju u polaganom razotkrivanju. U seksu vole da eksperimentišu, a izbegavaju rutinu ili monoton odnos.

ONA: Ona je prirodna koketa koja zna da privuče mušku pažnju. Uvek je lepo doterana i našminkana, prati modne trendove i atraktivnog je izgleda. U društvu je možete prepoznati prema glasnom smehu i kao najglasniju od svih. Voli da bude u središtu pažnje, ali nije nametljiva. U ljubavi traži pouzdanog partnera na kojeg se može osloniti, ali ne sme da bude dosadan. U svemu traži uzbuđenje, pa joj treba podsticajan muškarac koji će znati da njenu pažnju održi budnom. Kako je stalno u pokretu, izbegavaće muškarce koji su previše kućni, inertni tipovi. Nijedna prava Blizančica ne trpi rutinu, pa ni bračnu. Česti izlasci i zabave podrazumevaju se u vezi, ali i braku.

Najnežniji znak Zodijaka: Vešto krije svoje lice, svi misle da su hladni kao led!

RakON: Osećajna je i intuitivna osoba koja vrlo lako pročita ženine namere i lako sledi njene potrebe. Odličan je ljubavnik koji će sve da učini da se partnerka oseća ženom u punom smislu te reči. Voli sigurnost i toplinu doma, zato će da izabere ženu s kojom će moći da gradi budućnost i koja će ga u svemu pratiti. Obožava nežne, ženstvene žene koje su meke poput svile. Kad zavodi, čini to vrlo suptilno, tačno zna šta ženi treba u životu i kako je najlakše osvojiti. On mora da oseća da mu žena emocionalno potpuno pripada kako bi pokazao svoja osećanja Najveća mu je mana što je često nepoverljiv i ljubomoran, pa mu partnerka mora stalno dokazivati da ga voli.

ONA: Račica je romantičarka u duši. Mesec vlada njenim znakom, pa je i vrlo osećajna i senzibilna. Ima izraženu intuiciju i lako prepoznaje namere suprotnog pola. Nije je lako osvojiti, a pogotovo će da pobegne pred previše nametljivim udvaranjem. Ona voli sve što je sa stilom, pa će je najviše privući muškarac koji ima džentlmenske manire. Osvojiće je lep buket cveća ili izlazak na romantično mesto. U ljubavi je izuzetno verna i privlače je partneri koji će joj pružiti sigurnost, kojoj teži celog života. Njeno poimanje ljubavi je poput najlepše ispričane ljubavne bajke – kućica u cveću i romantičan, pouzdan muškarac. Ne dobije li takvog, radije će da ostane sama.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

LavON: Strastveni muškarac Lav veliki je osvajač ženskih srca. U kakvom god se društvu zatekao, pleni pažnju smislom za humor, ali i poznavanjem ozbiljnih tema. U svakom društvu se dobro snalazi i često je glavni zabavljač. Upravo je zbog toga vrlo privlačan suprotnom polu jer spontano nastupa i zna da očara ženu. Privlače ga doterane, samouzverene i ambiciozne žene. Želi ženu s kojom će s ponosom moći da se pokazuje u društvu i koju će da nosi na dlanu kao kap vode. Sa zavođenjem nema većih teškoća, zna kako da priđe ženi i što joj treba reći. Siguran je u sebe, a voli i kad mu se daju komplimenti. U ljubavi je pažljiv partner koji će sve da učini da se izabranica njegovog srca oseća kao kraljica.

ONA: Ponosna i energična, Lavica je žena koja je često u središtu pažnje suprotnog pola. Privlači poglede doteranim izgledom, ali i stavom. U ljubavi je vrlo strastvena, erotična i topla pa često preuzima inicijativu u seksu. Otvorena je i srdačna, a ako je zaljubljena, znaće da zavede partnera. Kad je zaljubljena, sva je u oblacima, spremna sve da učini za voljenu osobu. Voli kad joj se partner divi, kupuje joj poklone i izvodi na skupa mesta. Ona je žena sa stilom i za nju vredi samo najbolje. U vezi je često glavna strana, pa joj zato i odgovaraju podređeniji tipovi muškaraca. Sa sebi sličnima neće se dobro slagati jer će brzo doći do borbe ega i prevlasti u vezi.

Mali godišnji horoskop za 2017: Saznajte na vreme šta vas čeka, spremite se za prilike i neprilike!

DevicaON: Uvek suzdržan i odmeren muškarac ovog znaka mnogima je teško osvojiva tvrđava. Ne prepušta se osećanjima samo tako i, ako je zaljubljen, strpljivo će da čeka dok ne dobije dovoljno ljubavne naklonosti od druge strane kako bi krenuo da osvaja. On uvek igra na sigurno, a sigurnost traži i u vezi. Devica nije muškarac za bezazlene flertove ili pustolovine za jednu noć, on želi mudru i zrelu partnerku i stabilnu vezu. Kad voli, voli iskreno i ne spada u neverne znakove. Iako na prvi pogled deluje suzdržan, muškarac ovog znaka je vrlo strastven i odličan je ljubavnik. Privlače ga žene koje su vredne i ambiciozne baš kao što je i on. Device ne vole burne odnose u kojima se sve događa odjednom.

ONA: Decentna i odmerena Devica privlači pažnju elegancijom i ženstvenošću. Ni u čemu nikad ne preteruje, sve kod nje ima smisla i reda. U zavođenju će retko preuzeti inicijativu, draže joj je da to učini muškarac. Nije nametljiva i vrlo je oprezna, pa je takva i u ljubavi. Kako bi zavredio njenu ljubav i naklonost, muškarac će itekako morati da se potrudi oko nje. Devica nije zavodnica od velikog stila, jednostavno se i ne vidi u toj ulozi, ali zato je odlična partnerka u vezama. Istrajnih je osećanja i verna, pa se na nju partner u svakom trenutku može osloniti. Ali vrlo je kritična i jako izbirljiva, pa maloko može da udovolji njenim visokim ljubavnim prohtevima.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

VagaON: Ako bi se iko trebalo da se nazove najvećim šarmerom Zodijaka, onda je to muškarac Vaga. Zavođenje mu je u krvi i on to tako dobro radi da se može da se pohvali priličnim brojem ljubavnih veza. Njegov šarm je fatalan za mnoge žene, a osvaja ljubaznošću i spontanošću, kao i šarmom, kojeg ima u izobilju. U ljubavi su Vage popustljivi partneri koji znaju da se prilagode partnerkinim potrebama. Zauzvrat ne očekuju mnogo, ali traže dovoljno slobode jer ne podnose ljubomorne i posesivne žene. Vole druženja, prijatelje i izlaske, pa se podrazumeva da i njegova partnerka mora da bude takva. Obožava društvene žene, koje su komunikativne, koje vole promene i koje će da mu daju dovoljno slobode.

ONA: Budući da Venera vlada ovim znakom, žene Vage izuzetno ženstvene. Nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a negovanim izgledom prave dame lako privlače mušku pažnju. Vole da zavode i uživaju u ljubavnim igrama. Ali ako se ponašaju koketno, to ne znači da nužno žele nekoga da zavedu, takvim ponašanjem samo zadovoljavaju urođeni instinkt. U ljubavi su vrlo strastvene, a često biraju jake i dominantne partnere. Privlače ih izuzetno muževni muškarci čvrstih stavova, a traže topao zagrljaj i sigurnost. Nisu previše verne jer su stalno željne uzbuđenja i novih ljubavnih izazova. Vage su u krevetu vrlo kreativne, a ugođaj im je važan kao i telesni kontakt.

Blago vama ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka: Oni žive najduže!

ŠkorpijaON: On je pravi kralj erosa. Gotovo magnetski privlači sve koji su mu blizu. Ima nešto posebno u njegovim očima, koje prirodno iskre od seksualne energije. Vrlo je erotičan i već njegova pojava je dovoljna da uznemiri ženska srca. U ljubavi je vrlo posesivan i često proverava partnerkina kretanja ne bi li je ulovio u prevari. Težak je i zahtevan partner, ali kad voli, onda je to čista i bezuslovna ljubav. Na glasu je kao veliki zavodnik, a ženu koja mu se sviđa osvajaće taktički lukavo, pa će se brzo zaplesti u njegovu ljubavnu mrežu. Privlače ga seksi žene koje imaju visok libido jer jedino takve mogu da utole njegovu veliku seksualnu energiju. U krevetu ima samo jedan cilj - da primi i pruži što veći užitak.

ONA: Žena ovog znaka je seksi i zrači energijom koja muškarce ne ostavlja ravnodušnima. Ima magnetski pogled i deluje da je teško osvojiva, ali to je samo "fasada". Žena ovog znaka nikad prva ne otkriva osećanja. U osvajanju će muškarcu da prepusti tu ulogu, a ona će da se prepusti i uživati u zavođenju. U ljubavnim vezama je vrlo strastvena, ali često i vrlo ljubomorna, pa joj treba muškarac koji će joj biti potpuno veran. Za voljenu osobu spremna je da učini sve i da se žrtvuje. Ako veza pukne, učiniće sve da vrati partnera boreći se svim raspoloživim sredstvima. Ne voli da je ispituju o njenoj prošlosti i želi da se ceni i poštuje njena privatnost.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

StrelacON: Optimistični i uvek veseli Strelčevi su veliki zavodnici. Muškarac ovog znaka je spontan i otvoren i, ako mu se svidi neka devojka, on će joj odmah prići. Ne voli da okoliši, pa će joj otvoreno dati do znanja da mu se sviđa. Strelčeve privlače atraktivne žene sportskog duha koje vole lude zabave, putovanja i izlaske kao i oni. U ljubavnim vezama su zabavni i spontani. S njima nikad nije dosadno jer uvek nađu teme za razgovor. Ali teško se za nekog trajnije vežu, pogotovo u mlađim danima, kad im je zabavnije da lutaju iz veze u vezu. Ali kad budu stariji, spremniji su da se smire i napuste svoj pustolovni život. Odlični su ljubavnici, puni mašte i originalnih ideja, pa je suživot s njima vrlo zanimljiv.

ONA: Vrckava i nestalna žena ovog znaka osvaja neposrednošću. Nemirnog je duha, uvek u potrazi za akcijom i uzbuđenjima. Upravo je to tajna njene privlačnosti jer u muškom društvu važi za zabavnu ženu. U ljubavi je spontana i otvorene seksualnosti, pa joj nije problem da prva priđe muškarcu koji joj se sviđa. Voli duhovite i zabavne muškarce pa će u širokom luku da izbegava one koji su previše ozbiljni i komplikovani. Često stvara ljubavne veze iz prijateljstva jer su joj bitni dobro razumevanje i kvalitetna komunikacija. U vezama nije previše verna i zna da dođe u iskušenje, ali s godinama, kao i muškarac ovog znaka, postaje sklonija vezivanju za stabilnog partnera.

Ljubavni horoskop u narednih 9 godina: Da li vam je sudbina namenila sreću?

JaracON: Stabilan i pouzdan, muškarac Jarac u ljubavi traži postojana osećanja i sigurnost. Ima izuzetno jak libido, što se ne bi reklo prema njegovom suzdržanom ponašanju. Ali jednom kad otključa svoje srce, postaje nezasit. Nije zavodnik velikog formata, ne nameće se i ne ističe, ali zna da učini potrebne korake ako mu se ko sviđa. Najčešće će da se prvo dobro raspita o toj osobi kako bi stekao kakvu takvu sliku o njoj. Zavodi staloženo, nenametljivo i s dozom opreza jer, ako se iko boji da bude odbijen ili povređen, onda je to Jarac. U ljubavi je dubokih i trajnih osećanja pa voli da se veže na duge staze. Privlače ga radne i ambiciozne žene jer je i on vrlo poslovnog duha. Prezire neveru i od nje večno strahuje.

ONA: Smirena i staložena žena Jarac je mnogim muškarcima prava enigma. U tome se krije njena moć zavođenja jer već svojom pojavom zagolica tuđu maštu. Doterana i nikad vulgarna, deluje vrlo prefinjeno i decentno. Nikad prva ne pristupa muškarcu nego voli kad on učini prvi korak. Izbegava komplikovane muškarce, boeme, sanjare i neiskrene, a teži praktičnim i realnim muškarcima kakva je i ona. Želi da stvori sigurnu budućnost, pa će je itekako zanimati da li radi muškarac koji joj se sviđa i kakav posao ima. U ljubavnim vezama pokazuje veliku odgovornost i iskrenih je osećanja, zato za nju nisu površne veze, flertovi i avanture. Vrlo je strastvena u seksu.

VodolijaON: Zanimljiv i uvek originalan, muškarac Vodolija je veliki miljenik žena. Njegova srdačnost, briga za druge i prijateljski nastup pravi su mamac za žene. Retko je sam, voli da bude okružen društvom, gde i stiče simpatije suprotnog pola. Zato njegove veze često nastaju iz spontanih druženja i upoznavanja. S njim nikad nije dosadno jer ima asa u rukavu, a to je njegov vedar duh i optimizam. Maštovit je ljubavnik koji zna da udovolji partnerki. Iako voli svoju slobodu više od svega, uz pravu partnerku je spreman da se promeni, pa i smiri. Nije ljubomoran i ne kontroliše partnerkina kretanja niti joj brani druženja s prijateljicama. On je pravi partner za žene koje nisu sklone ljubomori te koje su otvorene i spontane.

ONA: Društvena i elokventna, žena Vodolija pleni pažnju gde god da se pojavi. U svemu je uvek svoja, ne prati modne trendove, nego se oblači prema svom nahođenju, pa deluje vrlo atraktivno i originalno. U ljubavi je spontana, zna iskreno da voli, a pritom partneru daje dovoljno slobode da se ne oseća sputanim. I u seksu je posebna, voli da isprobava novotarije jer ne podnosi rutinu. Sa zavođenjem nema nikakvih problema. Ako joj se neko sviđa, prvo će da mu ponudi ruku prijateljstva, a onda da ga zavodi na svoj fin, suptilan i neodoljiv način. U mladosti je razigrana i sve želi da isproba, ali s vremenom se smiri i više naginje sigurnosti u vezi.

Od njih očekujte samo najgore: Najveći neprijatelji prema horoskopu! (1. deo)

RibeON: Ribe se često dele na dva tipa: na povučene i na one koje su jako otvorene i brbljive. Ali kojoj god kategoriji pripadali, snažno privlače suprotni pol. Njihov pogled pun dubine, muževnost i način udvaranja su posebni. Osvajaju romantičnim izjavama, komplimentima i darovima. Znaju da učine da se žena uz njih oseća jedinom na svetu. Ali često su prevrtljivi, pa lete s cveta na cvet dok se ne skrase. Kad su zaljubljeni, niko nije romantičniji od njih, a kad iskreno vole, sve će da učine da im se izabranica oseća poput kraljice. Privlače ih karakterno jake žene uz koje će osećati sigurnost, a često i prepustiti potpuno vođstvo u odnosu. U seksu su skloni eksperimentisanju, ali to nikad jasno ne daju do znanja.

ONA: Žena ovog znaka je vrlo zaljubljiva, nežna i romantična pa je u večnoj potrazi za idealnom ljubavi. Zato nije čudno što često ide iz veze u vezu tražeći onog pravog. Pažnju suprotnog pola privlači sanjarskim pogledom i ženstvenošću. Vrlo je zavodljiva i neverovatno lako osvaja suprotni pol. Ali izuzetno je ranjiva i osetljiva, pa je ljubavni krahovi pogađaju jače nego ostale astrološke znakove. Koliko god delovale popustljivo, nije ih lako osvojiti. Ali ako je udvarač dovoljno uporan, zauzvrat će dobiti nežnu i ženstvenu ženu koja zna iskreno da voli. One se potpuno predaju u partnerove ruke i spremne su da ispune sva njihova maštanja i potrebe.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs