Paleo hleb po receptu blogerke Alise Bunjevac dobija se miksovanjem sastojaka u blenderu i ne sadrži pšenično brašno. Pun je proteina i zdravih masti, a odličan je da se jede sa laganim namazima.

Potrebno je:

  • 400 g indijskih oraščića
  • 8 svežih jaja
  • pola kašičice sode bikarbone
  • 1 kašičica soli
  • 4 kašike kokosovog brašna
  • po potrebi oko 50 ml vode

Domaći hleb pečen u kesi: Brzo testo bez čekanja da naraste, ne treba ga premesivati! (RECEPT)

shutterstock-24386800.jpg
Foto: Shutterstock

Priprema:

Sve sastojke osim vode stavite u blender. Miksajte dok ne dobijete gustu glatku smesu.

Kalup za pečenje obložite papirom za pečenje i pecite u rerni sat vremena na 180 stepeni. Kad je hleb gotov, neka ostane pola sata u kalupu, neka se sasvim ohladi pre rezanja i korišćenja.

Ovaj hleb je pun proteina i masti.

Jednostavno, zdravo i ukusno