Oduševićete se

Domaći sladoled od samo jednog sastojka: Najzdravije rashlađenje na +40!

U ovom slatkom plodu leži tajna najfinijeg i najzdravijeg kremastog sladoleda bez glutena i bez veštačkog šećera, a njegova priprema je vrlo jednostavna
Recepti
13:04h Autor:
Domaći sladoled od samo jednog sastojka: Najzdravije rashlađenje na +40!
Foto: Shutterstock

Banana je vrlo specifično voće posebne teksture i bogatog ukusa, a upravo u ovom slatkom plodu leži tajna najfinijeg i najzdravijeg kremastog sladoleda bez glutena i bez veštačkog šećera. Priprema sladoleda od banane je vrlo jednostavna. Potrebne su vam 2 banane.

Priprema:

1. Banane ogulite i isecite na kolutiće.2. Stavite banane na tanjir ili u kesu i zamrznite u zamrzivaču.3. Ostavite da se zalede oko dva sata dok se u potpunosti ne stvrdnu.4. Zamrznute kolutiće ubacite u blender i izmiksajte dok ne dobijete gustu, lepljivu masu.5. Izmiksane banane već sada imaju strukturu sladoleda i spremne su za posluživanje, a ako želite da bude tvrđi, vratite ga u zamrzivač na još pola sata do sat.

Sipala je mleko u kesu i napravila sladoled! Kako? Oduševiće vas! (VIDEO)

Trikovi:

ukoliko želite da napravite još 3 različita ukusa, u bananu dodajte sledeće sastojke:

1. čokoladni krem: U blender dodajte 3 do 4 kašike omiljenog čokoladnog krema

2. jagoda: U blender dodajte krupno iseckane zaleđene jagode i 2 kašike slatke pavlake (nakon miksovanja vratite ga u zamrzivač dok se krema ne stvrdne)

3. čokolada: U blender dodajte 3 kašike kakaa, 2 kašike slatke pavlake i kašičicu ekstrakta vanile (nakon miksovanja vratite ga u zamrzivač dok se krema ne stvrdne).

Omiljeni ukus sladoleda otkriva kakvi ste u seksu i šta očekujete od partnera!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs