Obavezno probajte

Sočna piletina sa parmezanom

Svaki zalogaj ovog ukusnog glavnog jela topiće se u ustima
Recepti
14:32h Autor:
Sočna piletina sa parmezanom
Foto: Thinkstock
  • 45 minuta
  • Jednostavno

Sastojci

  • 4 šnicle pilećeg belog mesa
  • šolja grčkog jogurta
  • pola šolje parmezana
  • 1,5 kašičica soli
  • pola kašičice bibera
  • kašičica belog luka u prahu

1. Pomešajte u činiji grčki jogurt, parmezan, so, biber i beli luk.

2. Smesom premažite pileće belo meso.

3. Premazanu piletinu pecite 45 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.

Limenku piva obložite mlevenim mesom i stavite na roštilj: Ostaviće vas bez teksta! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs