Najlepši topli sendviči iz rerne koje ste ikad probali od domaćeg testa: Ne mogu da prestanu da se jedu koliko su ukusni

Recepti
22:56h
Najlepši topli sendviči iz rerne koje ste ikad probali od domaćeg testa: Ne mogu da prestanu da se jedu koliko su ukusni
Foto: Printscreen Instagram - tecakuva

Šta je potrebno od sastojaka?

  • 2 jaja
  • 20ml ulja
  • 500g brašna tip 400
  • 250ml vode
  • prstohvat soli
  • prašak za pecivo

Za nadev:

  • kečap
  • šunka,
  • kisela pavlaka
  • čajna
  • kačkavalj

Priprema:

U brašno dodati vodu, ulje,1 celo jaje i jedno belance, so i prašak za pecivo, uključiti mikser i sačekati 3-4 minuta da se sve lepo sjedini i umesi. Po potrebi dodati još malo brašna.

Podmazati tepsiju, rukama razvući polovinu testa, prebaciti u podmazanu tepsiju, preko toga nadev i onda na isti način razvući drugu polovinu testa, prvoj baciti preko nadeva i krajeve spojiti sa donjom polovinom. Sve to premazati žumancetom.

Peći na 200 stepeni oko pola sata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs