Osetite miris mediterana na vašoj trpezi uz savršen spoj tradicije i grčke kuhinje. Punjenim paprikama po receptu Grka retko ko može da odole. Zato obavezno isprobajte ovo sočno jelo, koje je idealno za letnji period, a preukusno!
Donosimo vam provereno dobar recept!

Sastojci koji su vam potrebni:
- 6 paprika babura
- 360 gr tunjevine
- 250 ml grčkog jogurta
- kašika senfa
- 1 mladi luk
- sok od pola limuna
- 80 gr kikirikija
- so i biber
- 50 gr kačkavalja

Priprema:
Uzmite paprike, presecite na pola, stavite u pleh i pecite u rerni na 220 c oko 20 minuta. Za to vreme napravite nadev. Pomešajte tunjevinu, grčki jogurt, senf, mladi luk, sok od limuna i kikiriki. Posolite i pobiberite. Nadevajte paprike, na kraju dodajte rendani kačkavalj, i zapecite još 5 minuta na 220c.