Mljac

PROLEĆNE ROLNICE: Hrskave, ukusne i napunjene povrćem, odlične su kad se jedu uz neki lep sos po želji

Ne čekate da se ohlade, smaćite ih dok su još tople, tada su najlepše

Recepti
Autor:
PROLEĆNE ROLNICE: Hrskave, ukusne i napunjene povrćem, odlične su kad se jedu uz neki lep sos po želji
Foto: Shutterstockt

Sastojci:

-1 pakovanje tankih kora -100 g šargarepe -100 g svežeg kupusa -100 g celera -100 g tikvica -so, biber -malo soja sosa -ulje -po želji semenke bundeve, suncokreta, lana...

prolećne rolnice
foto: Shutterstock

Priprema:

1. Povrće možete, po želji, da isečete na štapiće ili da ga izrendate.

2. Raširite kore i filujte ih. Povrće začinite solju i biberom, dodajte semenke po izboru, sve malo poprskajte soja sosom i umotajte (treba da budu 5 x 1,5 cm).

3. Pržite ih u ulju da porumene.

4. Poslužite ih odmah dok su još tople uz neki lep sos po želji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs