Nakon niza uspešnih koncerata širom zemlje i regiona, Aleksandra Prijović obradovala je fanove porodičnim receptom za punjene paprike kojima niko ne može da odoli.
Punjene paprike Prija rado sprema svojim najmilijima, a kada "zagusti", u pomoć joj uvijek priskače majka Borka Mihajlović.
"Ovaj istorijski trenutak sam morala da zabeležim. Hvala mama na pomoći preko video-poziva", poručila je pevačica.

Sastojci:
- 600 g mlevenog mesa
- 2 glavice crnog luka
- 100 g pirinča
- 1 jaje
- 1 kašika aleve paprike
- 2 paradajza
- 12 paprika babura
- 1 kašika brašna
- 0,5 l paradajz soka
- malo ulja
- malo soli
- biber
- suvi biljni začin
Paprike oprati, izvaditi peteljke i očistiti od semenki. Crni luk sitno iseckati i prodinstati ga na malo ulja. Dodati mleveno meso i začine po ukusu.
Sve kratko prodinstati pa dodati pirinač i jaje. Ovom smesom puniti paprike. Otvore paprike zatvoriti tankim komadom svežeg paradajza.