Sastojci:

  • 5 kg crvenih paprika
  • 2,5 kg zelenog paradajza
  • 2,5 kg šargarepe
  • 3 kg svežeg kupusa
  • 2 kg karfiola
  • 160 g šećera
  • 250 g soli
  • 2 kesice konzervansa
  • 750 ml vinskog sirćeta
shutterstock-1809411328.jpg
Foto: Shutterstock

Priprema:

1. Sve povrće iseckati što sitnije, pa dodati šećer, so, konzervans i vinsko sirće.

2. Sve dobro izmešati i ostaviti da odstoji celu noć, pa sipati u suve tegle.

Error in getting video.

01:33
DA LI ZIMNICA POSTAJE LUKSUZ? Goran Đaković: Cene na pijaci su za potrošače visoke, a za proizvođače realne Izvor: kurir televizija
01:33
DA LI ZIMNICA POSTAJE LUKSUZ? Goran Đaković: Cene na pijaci su za potrošače visoke, a za proizvođače realne Izvor: kurir televizija

Prepuna vitamina i preukusna, šta ćete više

Prepuna vitamina i preukusna, šta ćete više