Sastojci:
Za biskvit:
- 4 jaja
- 200-250gr. šećera
- 100gr. oraha - mlevenih
- 100gr. brašna
- 1 prašak za pecivo
- 150ml. jake crne kafe
Umutiti prvo belance, zatim šećer i ostale sastojke. Sve lepo izlijte u pleh pa pecite na 180 stepeni Celzijusa oko pola sata.

Fil pravite od:
- 4 žumanca
- 150gr. šećera u prahu
- 100ml. crne kafe
- 3 kašike gustina
- 100gr. čokolade
- 250gr. margarina
Fil kuvate na pari. Prvo umutite žumance, zatim šećer, a onda kafu, gustin i čokoladu. Kuvajte sve na pari dok se sve lepo ne sjedini. Sklonite fil sa strane i ostavite da se ohladi. Margarin otopite na sobnoj temperaturi, pa ga sjedinite sa prohlađenim filom.

Glazura:
- 100gr margarina ili puter
- 100gr. čokolade
- 100ml. crne kafe
- 150gr. mlevenih oraha
Sve sem oraha sjedinite i istopite.
Biskvit presecite po dužini, pa ga filujte. Prelijte preko glazuru a onda i orahe preko. Uživajte!