Sastojci:
650gr brašna
300ml mlakog mleka
30gr svežeg kvasca
30ml jogurta
2 kašičice šećera
2 kašičice soli
1 jaje
4 kašike topjene svinjske masti
Sastojci za fil:
250gr sira
2 jaja
Priprema: Kvasac aktivirati u mleku, dodati šećer, jogurt, 1 jaje, malo soli i dve do tri kašike brašna. Promešati i sačekati desetak minuta proces aktivacije. Nakon toga postepeno dodavati ostatak brašna. Umesiti glatko testo i ostaviti da odstoji oko pola sata. Iseći na dva dela, i razvući u pravougaonik. Staviti otopljenu mast preko testa. Premazati filom koji se sastoji od 250gr sitnog sira i 2 jaja. Iseci komade i redjati u posudu za pečenje. Ostaviti jos desetak minuta da još malo naraste. Premazati žumancem i jogurtom pa peći na 200 stepeni 30-35min.