Sastojci:
- 2 jaja
- 1 vanilin šećer
- Prstohvat soli
- 180 grama čvrstog jogurta
- 220 grama kisele pavlake
- 160 grama bezglutenskog brašna
- 5 grama praška za pecivo
- 300 grama svežih smokava
- 2 kašike meda
Brza keks torta sa bananama: Slatkiš koji će vas odmah osvojiti, spreman za tili čas! (RECEPT)
Priprema:
- U posudi umutite jaja, šećer i prstohvat soli, te dodajte jogurt i pavlaku i onda promešajte.
- Zatim, umešajte suve sastojke -brašno i prašak za pecivo.
- Posudu za pečenje lagano premažite maslacem ili uljem pa ulijte smesu.
- Naseckajte smokve, te ih ravnomerno poređajte na vrh smese.
- Pecite u rerni 180 Celzijusa oko 20-25 minuta.
Markiza kolač: Sočna čokoladna fantazija koja osvaja na prvi zalogaj! (RECEPT)