Tajna je u strpljenju tokom filovanja i veštim rukama, ali zaista vredi truda. Bilo da želite da obradujete sebe, ukućane ili prijatelje ovih dana, ukoliko se odlučite za ovu tortu, nećete pogrešiti. Možete birati ukuse po svojoj želji, iako ćemo vam ponuditi našu dobitnu kombinaciju. Nadamo se da vas je uvod zainteresovao, i da ćete poželeti da otkrijete detalje, koji vas očekuju u nastavku…
Potrebno je:
Za korice:
- 1 šolja neslanog putera
- 2 šolje šećera
- 4 veća jaja
- 3 šolje brašna za kolače i torte
- 1 kašičica praška za pecivo
- 1 šolja mleka
- 2 kašičice ekstrakta vanile
Za filovanje:
- oko 1 kg sladoleda od pistaća
- oko 1 kg sladoleda od čokolade
- oko 1 kg sladoleda od jagode
Za ukrašavanje:
- šlag
- mrvice za posipanje u boji
- višnje, po želji
Pred vam je recept za višeslojnu, kremastu poslasticu, kakvu do sada niste probali.
Budi deo Stil zajednice.