Potrebni sastojci:

  • 5-7 pečenih paprika
  • 500 grama svežeg sira-dobro isceđenog
  • 2-3 kašičice parmezana
  • Začinsko bilje po želji - vlašac, bosiljak, ruzmarin
  • 2 čena belog luka
  • So, po ukusu
  • Biber, po ukusu
  • 2-3 kašičice maslinovog ulja

Priprema:

Dobro iseđeni sir izmiksujte i dodajte mu začinsko bilje po želji, fino seckan beli luk i posolite. Napunite paprike nadevom, pa ih složite u vatrostalnu posudu koju ste nauljili maslinovim uljem. Stavite u prethodno zagrejanu rernu i pecite oko 20 minuta na 200 C.

Paprike poslužite tople, a ukusne su i kada se ohlade.

Prijatno!

(Stil.kurir.rs)

Ova božanstvena letnja kombinacija ukusa osvojiće vas na prvi zalogaj!