Sastojci:
- 2 glavice belog luka
- 6 kašika maslinovog ulja
- 500 grama špageta
- 1 kašičica soli
- ½ kašičice bibera
- 30 grama narendanog parmezana
- ¼ kašičice čilija
- sveži peršun
Testenina sa pesto sosom od brokolija: Savršen obrok gotov za 15 minuta! (RECEPT)
Priprema:
- Iseckajte vrh glavice belog luka, postavite ih na papir za pečenje i svaku prelijte sa kašikom maslinovog ulja.
- Pecite beli luk sat vremena na 200 Celzijusa.
- Kad se ispeče, jednu glavicu istisnite i naseckajte, a drugu sačuvajte.
- Na tiganju zagrejte preostale četiri kašike maslinovog ulja, dodajte naseckani beli luk, čili, so i biber.
- Nakon 2- 3 minuta dodajte skuvanu testeninu i istisnite preostalu glavicu belog luka.
- Dobro promešajte i kuvajte pet minuta.
- Ugasite vatru, dodajte parmezan i naseckani sveži peršun.
Palačinke bez jaja: Samo 3 sastojka, a osvojiće vas istog trenutka! (RECEPT)