Sastojci:
- 24 crvene rotkvice
- kašika suncokretovog ulja
- pola kašičice soli
- sveže mleveni crni biber
- dve kašike neslanog maslaca
- veliki čen naseckanog belog luka
- pola kašičice semenki kima
5 trikova profesionalnih kuvara za najbolju piletinu na svetu: Sočnije meso nećete probati!
Priprema:
- Rotkvice prepolovite, nauljite, dodajte so i biber i stavite u prethodno zagrejanu rernu na 230 Celzijusa.
- Pecite 20-ak minuta dok ne postanu mekane.
- Dok se peku, u tiganj otopite maslac, dodajte beli luk i kimm, te prodinstajte oko 3 minuta neprestano mešajući, dok beli luk ne poprimi zlatno žutu boju.
- Pazite da ne izgori!
15 namirnica koje čuvaju liniju: Možete ih jesti koliko vam duša želi, a nećete se ugojiti!