Sastojci:

Savršenstvo ukusa: Ovako se pripremaju najbolje kokice na svetu! (RECEPT)

shutterstock-131523674.jpg
Foto: Shutterstock

Priprema:

  • Rastopite kokosovo ulje u velikoj posudi s poklopcem.
  • Ubacite malo kukuruza kako biste proverili da li se ulje dovoljno zagrejalo.
  • Kad popucaju, ubacite sav kukuruz.
  • Poklopite, te pecite na srednje jakoj vatri i povremeno protresite posudu.
  • Nakon tri minuta, kada između pucanja budu pauze od dve sekunde, sklonite s vatre i ostavite poklopljeno još pola minuta.
  • Prelijte rastopljenim ghee maslacem, posolite i dobro protresite.

Napomena:

Maslac možete zameniti i komadićima pržene slanine ili parmezanom.

Ovako se prave čokoladne kokice: Poslastica bez koje se ne može zamisliti jesen! (RECEPT)

Za ljubitelje kokica donosimo savršen recept za domaće kokice