Vitamini, minerali, voćne kiseline, prirodni šećer, sve to nudi jabuka, a organizmu je naohodno. Čipsod jabuka je niskokaloričan, a jako ukusan. Evo kako se priprema:
Sastojci:
Priprema:
Uključiterernuna 200 stepeni.
Dok se greje, jabuke operite i izvadite središnji deo, pa ih isecite na kolutove.
U plitku tepsijustavite papir za pečenje i poređajte kolutiće jabuka, pa ih premažite ih smesom javorovog sirupa i cimeta.
Stavite ih u rernu na dva sata, a na svakih pola sata, okrenite kolutiće, da bi se ravnomerno ispekli. Kada budu gotovi, izvadite ih iz rerne i ostavite da se ohlade oko 15 minuta.
Dok se hladi postaće hrskavi.
Ne moramo posebno da naglašavamo koliko su jabuke dobre za zdravlje, zato je ova grickalica odličan izbor
Budi deo Stil zajednice.