Sastojci:
- 125 grama maskarpone sira
- 150 grama jagoda
- 4 tvrda keksa
- 1 limun
- 1 kašika kristalnog šećera
- 2 kašike šećera u prahu
- 1 kašika maslaca
Priprema:
- U loncu zagrejte očišćene jagode, kristalni beli šećer i jednu kašiku limunovog soka.
- Mešajte tri do četiri minuta dok se šećer ne rastopi, a jagode ne omekšaju.
- Zdrobite keks u fini prah i pomešajte ih s otopljenim maslacem.
- Rasporedite dobijenu smesu na dve čaše, i utisnite je na dno.
- Nežno izmešajte sir, preostali limunov sok i šećer u prahu.
- Preko keksa stavite sirnu kremu, a preko kreme sos od jagoda.
- Odmah poslužite
Čizkejk čokoladne kuglice koje se ne peku: Sočne, hrskave i sa jedinstvenim ukusom! (RECEPT)