Potrebno je:
- 2 šolje kukuruznog brašna (šolja od 100 ml)
- 2 šolje hlebnog brašna
- 4 jaja
- 150 gr sira
- 150 gr suhomesnatog (šunka)
- 2 struka mladog luka
- 200 ml jogurta
- 50 ml ulja
- 1 prašak za pecivo
- 50 ml kisele vode
- ulje za mladi luk
- so
Priprema:
Umutiti 4 jaja dodati brašno i kukuruzno brašno, pomešano sa praškom za pecivo, jogurt, ulje, kiselu vodu sir.
Na ulju propržiti seckano suhomesnato (šunka), pa dodati iseckan mladi luk. To dodati u smesu sa jajima i sve dobro izmešati.
Bakina gurmanska pohovana paprika: Raj za nepca! (RECEPT, VIDEO)
Sipati u pleh koji ste obložili pek papirom. Peći na 220 stepeni.
Uživajte u ovoj divnoj proji!
Izvor: Kod bake u gostima