PREPORUKA

Svinjski kotleti u sosu od pečuraka: Sjajan predlog za sutrašnji ručak! (RECEPT)

Idealno jelo za ručak sa vašom porodicom, spremno za 40 minuta!

Recepti
Autor:
Svinjski kotleti u sosu od pečuraka: Sjajan predlog za sutrašnji ručak! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Vreme za pripremu: 10 minuta

Vreme za kuvanje: 30 minuta

Sastojci:

  • 4 svinjska kotleta
  • so i biber po ukusu
  • 1 prstohvat granula belog luka
  • 1 seckani crni luk
  • 300 grama iseckanih svežih šampinjona (ili drugih pečuraka)
  • 1 instant krem supa od pečuraka (iz kesice)

Način pripreme:

Začinite svinjske kotlete solju, biberom i granulama belog luka po vašem ukusu.

Skuvajte jednu instant krem supu od pečuraka.

Svinjetina pečena u grnetu: Recept koji se prenosi sa kolena na koleno!

foto: Profimedia

U velikom tiganju (šerpi) propržite kotlete na umerenoj vatri. Dodajte seckani luk, šampinjone i propržite ih jedno 5 minuta. Prelijte kotlete krem supom od šampinjona. Poklopite tiganj (šerpu) i smanjite temperaturu na kojoj pržite. Neka se to sve dinsta 20-30 minuta, ili dok kotleti ne budu gotovi.

Prijatno, uživajte u ovom ukusnom obroku!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs