Uspeh znači mnogo odricanja

Serena Vilijams u suzama: Zbog treninga propustila važan trenutak u životu ćerke! (FOTO)

Njeni obožavatelji su odlučili da podrže majku i uteše je dirljivim komentarima

Vaše dete & vi
Autor:
Serena Vilijams u suzama: Zbog treninga propustila važan trenutak u životu ćerke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Teniserka Serena Vilijams koja trenutno igra na četvrtom turniru otkako je u oktobru prošle godine rodila devojčicu Olimpiju, otkrila je nedavno da učestvovanje na takmičenjima znači da će propustiti važne trenutke u životu svoje ćerke. Svaki sportista je svestan da se za uspešnu karijeru treba mnogo čega odreći, a čini se kako je Serena ovoga puta to iskusila i na svojoj koži.

Naime, teniserka je propustila možda jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog roditelja. Na svom je Tviter profilu s obožavateljima je podelila emotivnu poruku u kojoj je izrazila tugu zato što zbog treninga nije prisustvovala prvim koracima svoje 10-mesečne ćerke.

"Napravila je svoje prve korake. Ja sam trenirala i propustila sam ih. Plakala sam", napisala je dotučena Serena.

Ipak, njeni obožavatelji su odlučili da podrže majku i uteše je dirljivim komentarima kojima su se nadovezali na njen post.

"Imaćeš toliko trenutaka koji tek dolaze. Ne brini se zbog stvari koje si propustila jer su to samo trenuci", "Koraci koje napravi s tobom, sećanja koja stvorite zajedno. To će potrajati", neki su od komentara kojima su fanovi razveselili Serenu.

Serena Vilijams zamalo umrla na porođaju: 5 meseci je ćutala, više neće, sada upozorava ceo svet!

Teniserka je i sama priznala da ju je količina podrške od njenih obožavatelja usrećila i pomogla da se bolje oseća. "Bilo je toliko pozitivno. Toliko mnogo ljudi, gotovo svi u komentarima su govorili da nije toliko strašno i podelili svoja slična iskustva. Nisam znala da je to toliko česta pojava. Osećala sam se dobro što sam to podelila. Odmah sam se osećala bolje zbog svih mama i tata koji su komentarisali da je to sasvim normalno", rekla je Serena tokom konferencije za medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs