Duša mala

Devojčica sela u krilo Deda Mrazu: Izgovorila 4 reči koje su sve ostavile u suzama! (VIDEO)

Kada mu je sela u krilo, pogledala ga je i rekla je da je bila dobra devojčica ove godine. Iz tog razloga, rekla je da ima jednu veoma posebnu želju ove godine

Vaše dete & vi
13:04h Autor:
Foto: Printscreen Youtube / Bill Cassidy

Mala devojčica sa snimka nije razumela zašto je njen tata morao da ode u Avganistan. Sve što je ona znala jeste da je on otišao, i da ona želi da se on vrati kući. Zato je imala samo jedan odgovor za Deda Mraza kada ju je upitao šta želi za Božić.

 

Kada mu je sela u krilo, pogledala ga je i rekla je da je bila dobra devojčica ove godine. Iz tog razloga, rekla je da ima jednu veoma posebnu želju ove godine.

 

Devojčica saznala da će biti usvojena: Na njenu reakciju niko ne ostaje ravnodušan! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Bill Cassidy

Nakon nekoliko meseci bez svog tate kod kuće, zamolila je Deda Mraza da ga vrati. Ovo je zaista nešto teško, ali zna da je Deda Mraz jedini koji može da učini nešto po tom pitanju. Sa širokim osmehom, Deda Mraz joj je rekao da se okrene, jer ju je neko poseban čekao.

 

Ona nije ni znala kakav poklon je očekuje kod Deda Mraza. Ovaj divni čovek je bio deo velikog iznenađenja koje su pripremili za nju. Njen otac je provirio iza ugla gde se krio i potrčao je prema njoj. Ona jednostavno nije mogla da veruje šta je Deda Mraz učinio za nju – i koliko brzo.

 

Devojčica se slikala u vrtiću: 30 godina kasnije verenik joj zanemeo kada je video sliku! (VIDEO)

foto: Printscreen Youtube / Bill Cassidy

Ovo je trenutak koji će njen tata pamtiti zauvek, i nešto čega će se ova mala devojčica vrlo radi prisećati. Zaista je lep gest, i divno je videti da je Djeda Mraz ispunio njenu želju.

 

Pogled na njenom malom licu zaista sve govori. Pogledajte ovaj video i vidite njenu reakciju:

 

Tata iznenada preminuo: Supruga i sin ovakav prizor na njegovom grobu nisu očekivali! (VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...