Ponosna mama

Jelena Đoković: Stefan je naš učitelj, zbog njega shvatam da treba da budem bolja! (FOTO)

Ne uzimam zdravo za gotovo nijedan trenutak proveden na ovoj planeti

Vaše dete & vi
Autor:
Foto: Profimedia

Vaspitanje i usmeravanje dece na pravi put najvažniji je životni zadatak koji je stavljen pred svakog roditelja. Kako ispravno vaspitati decu i kako je primer koji im dajemo svojim ponašanjem najbitniji, istakla je supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Ne uzimam zdravo za gotovo nijedan trenutak proveden na ovoj planeti. Zahvalna sam što mogu da podelim ovaj život sa onima koje volim. Učiti decu strpljenju je jedna od najtežih stvari – napisala je Jelena Đoković pored fotografije sa torogodišnjim sinom Stefanom, i dodala.

 

Kad nisu ni slutili šta ih čeka u budućnosti: Novak i Jelena Đoković pre 12 godina!


Ni mi odrasli nismo strpljivi, kako možemo da očekujemo deca da budu takva? Gledanje zalaska sunca sa sinom je tako smešno, jer za njega se ništa veliko ne dešava, a onda, kada vidi koliko mama i tata cene ovakve momente, počinje i sam da ih ceni vremenom. On je naš učitelj. Uči nas da budemo svesni svakog trenutka, on je tako nevin. Kad god uradim nešto nepromišljeno, a on to ponovi, shvatim koliko trebam da budem bolja. Toliko je mudrosti u našim naslednicima. – zaključila je ponosna mama.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...